Moć promene - moć prevencije - poziv na besplatni kurs samoodbrane

1 Novembar 2020  /  Izvor: FENOMENA
Datum:

Udruženje građana "Zlatiborski krug" poziva sve učenice srednje škole (predost imaju učenice iz Ugostitetljsko-turistričke škole u Čajetini) da se prijave na edukativi kurs koji će organizovati u projektnom partnerstvu sa Udruženjem "Fenomena" iz Kraljeva.
 

Kurs "Moć promene" JE BESPLATAN, TRAJE MESEC I PO DANA (JEDNOM NEDELJNO se okupljamo) I UKLJUČUJE ČASOVE FIZIČKE SAMOODBRANE. Radionice traju oko dva sata, a kurs odbrane oko sat vremena. 
 

Na kursu koji vode dve akreditovane voditeljice Ivana Milojević i Jagoda Jeremić, steći ćeš veštine prepoznavanja sopstvenih emocija i potreba, veštine postavljanja granica, razumećeš obrasce moći i kontrole u vezama pa ćeš moći da ih prepoznaš i da se zaštitiš od nasilja u vezama.
 

Kurs samoodbrane vodiće Slađana Vulović iz Karate kluba "Rujno".
 

Ukoliko si zainteresovana da naučiš više o ovim temama i učestvuješ na radionicama, molimo te da popuniš formular na sledećem linku
 

Podaci iz formulara služe isključivo za evidencije prijava koje će obrađivati projektni tim organizacija koje učestvuju u projektu Udruženja »Fenomena« i neće biti korišćeni u druge svrhe. 


Hvala unapred na prijavi!
 

Za dodatne informacije brojevi telefona: 064 17 444 98 i 062 276 463 ili putem FB stranice "Zlatiborskog kruga". 
#stopnasiljunadzenama

Privreda & usluge Predavanje Edukacija Opština Čajetina, Zlatibor