Međuregionalno takmičenje ekipa Crvenog krsta

7 Jun 2013  /  Izvor: Info centar TO Zlatibor
Datum:

U subotu. 8.juna 2013.godine, na Zlatiboru se održava Međuregionalno takmičenje ekipa Crvenog krsta u pružanju prve pomoći.

Takmičenje će se održati u vremenu od 9:00 – 17:00 sati na terenima od Kraljevog trga prema Jugopetrolu i Studentskom odmaralištu, i od Kraljevog trga prema Palisadu i osnovnoj školi na Zlatiboru.
 
Na takmičenju učestvuje ukupno 22 ekipe i to: 11 ekipa Podmlatka i 11 ekipa Omladine sa preko 300 učesnika. Po dve ekipe iz gore navedenih kategorija plasiraće se na državno prvenstvo Srbije koje će se održati u prvoj polovini septembra. Pobednik na državnom takmičenju u kategoriji omladine predstavljaće Srbiju na evropskom takmičenju koje će se održati u junu 2014. godine.
 
Takođe, Vas obaveštavamo da će na takmičenju revijalno učestvovati reprezentacija Srbije (ekipa Stari grad) koja će ove godine u junu mesecu predstavljati Srbiju na evropskom prvenstvu u Welsu u Austriji.
 
Najbolji iz svojih gradova i opština učestvuju na ovom takmičenju iz sledećih mesta: Loznica, Nova Varoš, Šabac, Požega, Valjevo, Bajina Bašta, Čačak, Kraljevo, Aranđelovac, Svilajnac, Gornji Milanovac, Trstenik, Paraćin, Ćuprija i Užice.
 
Svečano otvaranje takmičenja je na Kraljevom trgu u 10:30 sati.

Javni sektor Takmičenje Opština Čajetina, Zlatibor