Maskenbal u Oazi

27 Oktobar 2014
Datum:

Ako u petak 31. oktobra na ulici u Čajetini sretnete Dart Vejdera, Baba rogu, pećinskog čoveka ili možda Supermena nemojte se iznenaditi. Niste pijani, ne halucinirate niti ste prešli tanku granicu koja razdvaja stvarnost i Zonu sumraka već je to veče kada se četvrti, jubilarni put u „Oazi“ održava maskenbal. Tradicionalno krajem oktobra, radnici i gosti ovog kafića puštaju mašti na volju, oblače kostime i prave veselu žurku za svu zainteresovanu decu starosti od 15 do 77 godina.

Štimung zabavi će davati Dj Scary Lee Batica i Dj Sleepy Hollow koji će, samo zbog ove žurke, nakratko prekinuti svoju turneju duž Ibarske magistrale. Koktel majtor Gvozden će biti zadužen za spravljanje nekih čudnih napitaka čije recepte je našao u bakinom kuvaru, knjigama o Hari Poteru i udžbeniku hemije iz šestog razreda.

Organizatori vas pozivaju da prekopate po starim stvarima, od svojih najbližih pozajmite ili ukradete neko parče garderobe i prikladno se obučete za jedan ovako svečan događaj. Kako bi veče proteklo u najboljem redu, osoblje „Oaze“ moli sve goste da brige i ozbiljnost zaborave kod kuće.

Bojan Savić za portal Zlatibor - Čudna i čarobna moć

Zanimljivosti