Letnja sezona u planinskom centru Tornik na Zlatiboru počinje 26. juna

25 Jun 2015  /  Izvor: Skijališta Srbije

1

Letnja sezona u planinskom centru Tornik na Zlatiboru počinje 26. juna, a ski centar Tornik, tim povodom za sve posetioce za vikend 26.- 28. juna odobrava popust od 50% na sve sadržaje. Centar će za sve posetioce ove planine biti otvoren svake srede, četvrtka, petka, subote i nedelje od 11 do 17:30 časova.

Ljubitelji planine i prirode će pored redovnih sadržaja na ovoj planini imati prilike da uživaju u panormaskoj vožnji žičarom, šetnjama, vožnjom tjubing stazom i bobom na šinama, ali i u odličnim mountin bike rutama. Pored ovih aktivnosti, posetioci mogu da oprobaju svoje veštine u mini golfu. Teren za mini golf sa devet rupa prilagođen je planinskom ambijentu, a oprema za ovaj sadržaj se može iznajmiti u samom centru. Pored golfa, tu je i multifunkcionalni teren za fudbal, košarku i tenis na kojima je, pored rekreacije, moguća i organizacija sportskih turnira.

Skijališta Srbije razvojem letnjih sadržaja i širenjem turističke ponude na Torniku pružaju mogućnost da porodice i ljubitelji Zlatibora aktivno provedu odmor na planini i da uživaju u prijatnim letnjim temperaturama u prirodi.  

Karte za sve sadržaje mogu da se kupe na prodajnom mestu u centru Tornika, a na istoj lokaciji ljubitelji planinskog biciklizma mogu da iznajme bicikle i mountain cart, kao i ostale rekvizite potrebne za aktivan odmor u prirodi.

Kako bi svi zainteresovani lakše došli do brojnih zanimljivih sadržaja koje Skijališta Srbije nude na Torniku, organizovan je prevoz iz centra Zlatibora (polasci sa autobuske stanice) u periodu od 9, 10:30, 12 i 14 časova.
 

Sport & rekreacija Promocija Provod i zabava Opština Čajetina, Zlatibor
Povezano: Ski centar Tornik