Letnja kampanja „Zlatibor, izbor za sve“ predstavljena u Republici Srpskoj

16 Jun 2016  /  Izvor: TO Zlatibor

Turistička organizacija „Zlatibor“, pod sloganom „Zlatibor, izbor za sve“ u Banja Luci i Doboju predstavila je novine u turističkoj ponudi planine za nastupajuću letnju sezonu.

U Muzičkom paviljonu, u centru Banja Luke održana je konferencija za novinare, na kojoj su predstavnici TO Zlatibora najavili otvaranje Avantura i Dino parka, kao i brojna zabavna i kulturna  dešavanja na Zlatiboru, koja će biti organizovana tokom jula i avgusta.

Nakon konferencije, Banjalučani su na glavnom gradskom trgu uživali u promociji Zlatibora uz zvuke trubačkog orkestra Marka Gligorijevića, prošlogodišnjeg pobednika Sabora trubača održanog na Zlatiboru. Građani su se na štandu TO Zlatibora informisali o letnjoj turističkoj ponudi, popustima i učestvovali su u nagradnoj igri, a najsrećniji dobitnik je osvojio vikend za dve osobe u konačištu TO Zlatibor.

Promocija turističke ponude Zlatibora nastavljena je u Doboju, u prostorijama Centra za kulturu i obrazovanje.

Prema statističkim podacima, broj gostiju iz Republike Srpske je u porastu, pa su turistički poslenici sa Zlatibora pripremili posebne popuste za goste iz Srpske, koji će ovog leta moći da borave na Zlatiboru po nižim cenama.

Turizam Promocija