Kroz kulturu i turizam za bolje partnerstvo - konferencija za štampu

19 Septembar 2014  /  Izvor: TO Zlatibor, Projekat Kroz kulturu i turizam za bolje partnerstvo
Datum:

1

Konferenciju za novinare, koja se organizuje u okviru projekata „Kroz kulturu i turizam za bolje partnerstvo” biće održana u utorak 23. septembra 2014. godine sa početkom u 10.00 časova u restoranu učenika Ugostiteljsko turističke škole, na Zlatiboru, Miladina Pećinara 2

Projekat „Kroz kulturu i turizam za bolje partnerstvo” je finansiran od strane EU kroz Program prekogranične saradnje Srbija-Crna Gora, a sprovode ga Turistička organizacija Zlatibor sa strane Republike Srbije i Eparhija Budimljansko-nikšićka i Turistička organizacija Plužine sa strane Crne Gore.

Cilj ovog projekta je poboljšаnje turističke ponude u prekogrаničnoj oblаsti prepoznаvanjem i revitаlizovanjem kulturnih i istorijskih spomenikа i poboljšаnjem institucionаlnih i ljudskih kаpаcitetа.

Na konferenciji će biti predstavljene aktivnosti projekta koje su da sada sprovedene i aktivnosti koje će biti implementirane u narednom vremenskom perodu tokom njegove realizacije, kao i partnerske organizacije koje sprovode projekat.

Za dodatne informacije pozovite broj:
031/841-646
Jelica Tošić
Turistička organizacija Zlatibor

DNEVNI RED

10:00 - 10:05 Pozdravna reč, Arsen Djurić, Turistička organizacija Zlatibor, menadžer projekta
10:05 - 10:25 Obraćanje Koste Dojića, Budimljansko-nikšićka Eparhija, član projektnog tima
10:25 - 10:45 Dosadašnja dostignuća na projektu „Kroz kulturu i turizam za bolje partnerstvo" Arsen Djurić, Turistička organizacija Zlatibor, menadžer projekta
10:45 - 11:00 Pitanja medija
11:00 - 11:30 Koktel

Kultura & tradicija Obaveštenja Opština Čajetina