"Kraljeva voda" u Dnevnom boravku za decu sa smetnjama u razvoju

21 Februar 2019  /  Izvor: www.zlatiborskikrug.org.rs

Korisnike Dnevnog boravka za decu sa smetnjama u razvoju „Zračak“ u Čajetini, u utorak 19. februara, posetili su predstavnici kompanije „Kraljeva voda“ sa Zlatibora, koja se bavi punjenjem i flaširanjem izvorske vode. Vladimir Mirčić i Nikola Dabić su u „Zračak“ doneli i postavili aparat za toplu i hladnu vodu, a „Kraljeva voda“ će redovno snabdevati Dnevni boravak  izvorskom vodom.  Korisnici „Zračka“ su  zadovoljno i radoznalo isprobavali novi poklon i degustarili „Kraljevu vodu“ i radosno se zahvalili predstavnicima ove kompanije.

Vlasnik „Kraljeve vode“, Radisav Aćimović je, takođe, vlasnik etno - ranča i restorana „Zlatiborski pastuv“ i ranije je već pokazivao brigu za korisnike „Zračka“. Po rečima stručne radnice, Marine Kutlešić, prošle godine su deca  imali priliku da uživaju u jahanju konja, obilasku ranča i posluženju u restoranu.

Udruženje Zlatiborski krug, koje je pružalac usluge Dnevni boravak za decu sa smetnjama u razvoju u Čajetini, od početka svog rada promoviše solidarnost u lokalnoj zajednici i povezivanje svih lokalnih faktora u obezbeđivanju podrške za pripadnike najugroženijih društvenih grupa.

Lokalne institucije, preduzeća i pojedinci se redovno uključuju u akcije koje Zlatiborski krug pokreće, ali i samoinicijativno preduzimaju aktivnosti kojima pomažu svojim komšijama, a pre svega deci.  Radisav Aćimović i „Kraljeva voda“, i druge društveno odgovorne kompanije koje su tokom proteklih godina podržavale rad Dnevnog boravka, pomažu da se gradi ugled Čajetine kao zajednice poznate po solidarnosti i brizi za bližnje, koja se ostvaruje kroz saradnju civilnog sektora, lokalne uprave, medija, privatnog sektora i svih pojedinaca dobre volje.

Privreda & usluge Promocija Opština Čajetina, Čajetina