Kontakt i radno vreme Savetovališta za mlade sa problemima u ponašanju u Čajetini

12 Decembar 2023

1

U Čajetini je 11. decembra održan prvi sastanak Tima za psiho-socijalnu podršku, čime je započet rad Savetovališta za mlade sa problemima u ponašanju. Savetovalište je deo projekta „Most“ koji realizuje udruženje Zlatiborski krug, u cilju unapređenja međusektorske saradnje u resocijalizaciji i prevenciji asocijalnog ponašanja dece i mladih sa problematičnim ponašanjem u Čajetini.

Ovaj projekat se realizuje u okviru programa „PRO - Lokalno upravljanje za ljude i prirodu”, koji zajednički sprovode agencije Ujedinjenih nacija u Srbiji - UNOPS, UNICEF, UNFPA i UNEP, u saradnji sa Vladom Srbije i uz finansijsku podršku Vlade Švajcarske.

Zlatiborski krug u ovom projektu sarađuje sa Centrom za socijalni rad i školskim timovima za zaštitu od diskriminacije, nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja u srednjoj školi i osnovnim školama sa teritorije opštine Čajetina, i u dogovoru sa njima će prihvatati korisnike. Roditelji i staratelji dece koja ispoljavaju asocijalno i problematično ponašanje, takođe mogu da se jave i dogovore sastanak sa nekim od stručnjaka angažovanih u Savetovalištu.

Rukovodilac Savetovališta je Vesna Belčević iz Zlatiborskog kruga, koja je na raspolaganju za sve informacije, zakazivanje sastanaka sa stručnjacima, članovima Tima za psihosocijalnu podršku i sva dodatna pitanja, na tel. 0638579935 ili zkrug@mts.rs. Savetovalište se nalazi u OŠ „Dimitrije Tucović“, preko puta biblioteke (drugi ulaz, posle glavnog ulaza u školu).

Radno vreme Savetovališta:

Ponedeljak: 15.00-16.30 (psiholog)
Utorak: 12.00-16.00 (socijalni radnik)
Sreda: 15.00-16.30 (psiholog)
Četvrtak: 15.00-17.00 (pedagog)

Javni sektor Obaveštenja Opština Čajetina, Zlatibor, Čajetina