KONSEK - Kongres studenata ekonomije Zlatibor 2019.

7 Mart 2019  /  Izvor: Netokracija
Datum: -

1

KONSEK - Kongres studenata ekonomije održaće se na Zlatiboru, u Studentskom odmaralištu Ratko Mitrović, od 14. do 18. marta 2019. godine.

Cilj projekta je okupljanje preko 400 studenata, eminentnih govornika, predavača i panelista, koji će tokom pet dana ispunjenim predavanjima i radionicama moći da diskutuju o motivaciji, podsticanju i razvoju kreativnosti.

Pored formalnog obrazovanja studenti treba da poseduju i veštine koje će ih diferencirati u odnosu na konkurenciju i pomoći im da stečeno znanje na najbolji način primene u praksi. Učesnici ovog događaja će imati priliku da kroz različita predvanja i radionice testiraju i unaprede svoje veštine, uvide značaj timskog rada, steknu samopouzdanje prilikom komunikacije sa ljudima iz poslovnog života i javnog nastupa.

Želja organizatora je da probude svest svakog učesnika o značaju navedenih osobina i da pruže podstrek za dalje usavršavanje i neprekidno sticanje novih znanja. Delegati će biti u prilici da čuju predavače koje čine prof. dr Kasim Tatič, Julia Rak, Milica Malešević, Ivan Tomić, Nikola Jovanović i mnogi drugi. Kvalitet Kongresa su prepoznale kompanije i institucije kao što su Privredna komora Srbije, Ministarstvo omladine i sporta, Adizes Institut, Direct Media, Sky High Growth, Erste Bank, JT International.

Važnost ovog projekta potvrđuju i studenti iz godine u godinu, s obzirom na to da se svake godine smanjuje vreme popunjenosti raspoloživih mesta. To ukazuje na izuzetan značaj ovakve vrste usavršavanja kod studenata, kao i da studenti prepoznaju prilike koje KONSEK pruža za njihov lični i profesionalni razvoj. Za više informacija o Kongresu studenata ekonomije možete posetiti zvaničnu Facebook stranicu.

Grupa za SPEKOF već sedmu godinu zaredom organizuje Kongres studenata ekonomije.
 

Privreda & usluge Seminar Edukacija Opština Čajetina, Zlatibor