Kongres studenata ekonomije KONSEK Zlatibor 2018.

20 Mart 2018  /  Izvor: TO Zlatibor
Datum: -

1

Šestu godinu za redom Zlatibor je domaćin Kongresa studenata ekonomije. Kongres će ove godine biti održan od 22. do 26. marta u Studentskom odmaralištu "Ratko Mitrović" na Zlatiboru, u organizaciji SPEKOF-a, najveće studentske organizacije Ekonomskog fakulteta, Univerziteta u Beogradu.

Kongres će kao i prethodnih godina na jednom mestu okupiti više od 450 učesnika, studenata i stručnjaka iz oblasti ekonomije i srodnih disciplina. Pet dana kongresa biće ispunjeni predavanjima i radionicama, diskusijama i polemikama na brojne aktuelne teme iz oblasti ekonomije. Organizatori navode da je cilj kongresa da se studenti na neformalan način edukuju, razmene svoja zapažanja i iskustva, podele lične stavove i čuju korisne savete stručnjaka sa kojima će imati priliku da diskutuju i dođu do odgovora na mnoga pitanja.

Važnost ovog projekta potvđuju studenti iz godine u godinu, s obzirom na to da se svake godine smanjuje vreme popunjenosti raspoloživih mesta. "Tome govori činjenica da su ove godine mesta popunjena za 30 sekundi manje nego prošle, tačnije za 1 minut i 5 sekundi. Na to smo posebno ponosni, jer nam to ukazuje na izuzetan značaj ovakve vrste usavršavanja kod studenata, te da studenti prepoznaju prilike koje KONSEK pruža za njihov kvantitativni i kvalitativni razvoj", navode organizatori.

Činjenica da je Zlatibor već šestu godinu mesto održavanja Kongresa ukazuje na idealne uslove kojima planina raspolaže kada su u pitanju kapaciteti za kongresni turizam, ali na raznovrsnu ponudu kojom Zlatibor iz godine u godinu privlači studente ne samo iz Srbije, već iz celog regiona.

Privreda & usluge Seminar Opština Čajetina, Zlatibor