Kongres studenata ekonomije - KONSEK 2020. Zlatibor

26 Februar 2020
Datum: -

Osmu godinu zaredom Kongres studenata ekonomije u organizaciji Grupe za SPEKOF će se održati na Zlatiboru, u periodu od 2. do 6. aprila. U centru pažnje jeste karijerni razvoji, po kojima ovogodišnji KONSEK nosi naziv “Kreni putem uspeha!”.

Cilj projekta je okupljanje preko 400 studenata, eminentnih govornika, predavača i panelista, koji će tokom pet dana ispunjenim predavanjima i radionicama moći da diskutuju o karijernom razvoju, iskustvima lidera u određenoj sferi poslovanja, koracima koji su potrebni da njihova karijera krene putem uspeha kao i koji je to prvi korak koji je potrebno učiniti!

Pored formalnog obrazovanja studenti treba da poseduju i veštine koje će ih diferencirati u odnosu na konkurenciju i pomoći im da stečeno znanje na najbolji način primene u praksi. Učesnici će imati priliku da kroz različita predavanja i radionice testiraju i spoznaju veštine koje će im biti potrebe na putu do uspeha, koje su to ključne osobine koje je potrebno posedovati, kakav način komunikacije je ključ za uspeh i koliko je bitno imati želji za uspehom u odnosu na čisto znanje. Želja organizatora je da probude svest svakog učesnika o značaju navedenih tema i da pruže podstrek za dalje usavršavanje i neprekidno sticanje novih znanja.

Delegati će biti u prilici da čuju predavače koje čine Vanja Grbić, Bodin Bulatović, Bizlife i mnogi drugi. Kvalitet Kongresa su prepoznale kompanije kao što su Erste Bank, PWC i Winer Staditsche.

Važnost ovog projekta potvrđuju i studenti iz godine u godinu, s obzirom da se svake godine smanjuje vreme popunjavanja raspoloživih mesta. To ukazuje na izuzetan značaj ovakve vrste usavršavanja kod studenata, kao i da studenti prepoznaju prilike koje KONSEK pruža za njihov lični i profesionalni razvoj.

Za više informacija o Kongresu studenata ekonomije možete posetiti
FB stranicu https://www.facebook.com/spekof.kongres/ ili
instagram profil https://www.instagram.com/konsek.2020/

Privreda & usluge Seminar Opština Čajetina, Zlatibor