Konferencija studenata organizacionih nauka na Zlatiboru

13 Oktobar 2017  /  Izvor: Netokracija
Datum: -

1

Sedma po redu Konferencija studenata organizacionih nauka održaće se u periodu od 26. do 30. oktobra na Zlatiboru, a učesnici će, pored neformalnog druženja, moći da prošire svoje znanje iz oblasti informacionih tehnologija i menadžmenta.

Ovogodišnja tema konferencije je „Izazovi savremenog poslovanja”, a ona će biti predstavljena kroz 10 podtema koje se tiču sveta IT-ja i menadžmenta. Neke od njih su posvećene su startap sceni, digitalnim valutama, elektronskoj trgovini, advertajzingu, hakingu i polju IT bezbednosti.

Ideja ovog projekta, iza kog stoji Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka, jeste da studenti, kroz interaktivna predavanja, radionice i razgovore, bolje upoznaju poslovno okruženje. U tome će im pomoći i primeri uspešnih ljudi iz struke koji će na osnovu ličnih iskustava studentima dati praktične savete.

Pokrovitelji konferencije biće Fakultet organizacionih nauka i kompanija Nelt, a sve dodatne informacije o samom događaju i načinu prijave zainteresovani mogu pronaći na sajtu organizacije.

Privreda & usluge Seminar Opština Čajetina, Zlatibor