Koncert Dženana Lončarevića Kraljev trg Zlatibor

19 Avgust 2019  /  Izvor: TO Zlatibor
Datum:

1

Datum održavanja: 20. avgust 2019.
Mesto održavanja: Kraljev trg, Zlatibor
Vreme početka: 20 časova

Dženan Lončarević je rođen u Prijepolju. Popularnost je stekao nastupajući po diskotekama i klubovima u Srbiji i okolnim zemljama. 2006. godine na sajtu “Youtube” su izbačeni snimci na kojima on uživo nastupa i od tog trenutka njegova popularnost je počela da raste. Svi su želeli da čuju DŽenana uživo tako da je počeo da stiče titulu najpopularnijeg i najtraženijeg pevača u klubovima.
Svojom specifičnom bojom glasa pojedine pesme je više on proslavio nego njihovi pravi izvođači. 2007. godine je izdao prvi album “Nikome ni reč”. U maju 2009. godine je izdao svoj drugi album “Dobro je to”. Na albumima su mu radili poznati pevači i kompozitori kao što su: Leontina, Kiki Lesandrić, Sergej Ćetković, Bane Opačić, Jelena Trifunović. 2010. godine je izdao singl pesmu “Starim sam” i singl ''Loša'' u saradnji sa produkcijom ''Miligram''.

U maju 2011 je izašao treći po redu studijski album ''Zdravo dušo''. Album je naišao na odličan prijem kod publike.

Slede dva velika solistička koncerta u Sava Centru u Beogradu 2012. godine, kada je  izdao i dva hit singla, ''Cvete Beli'' i ''Kap u Moru'', kao i dva dueta sa Eminom Jahović i Tropiko bendom neposredno pre toga.

Kultura & tradicija Koncert Provod i zabava Opština Čajetina, Zlatibor