Kamp Dejana Stankovića Zlatibor 2018.

15 Jun 2018  /  Izvor: www.zlatiborpress.rs
Datum: -

1

Kamp proslavljenog srpskog fudbalera Dejana Stankovića „Deki5“ održaće se na Zlatiboru tokom leta u tri smene za decu od 11 do 15 godina. Prvo izdanje kampa održaće se na terenima hotela Palisad, u kojem će učesnici kampa i biti smešteni.

Kamp „Deki5“ održava se u tri smene sa po 100 učesnika od 28. jula do 18. avgusta. Mogu se prijaviti deca u tri uzrasne kategorije: do 11 godina (2007/2008), do 13 godina (2005/2006) i do 15 godina (2003/2004). Među kamperima će se naći i deca iz projekta NURDOR. Stručni koordinator kampa je iskusni fudbalski trener Nebojša Milošević.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Lacija i Intera i osvajač Lige šampiona, sedam nacionalnih prvenstava i osam kupova ističe da mu je ideja bila da kroz kamp pruži talentovanoj deci šansu, kakvu je i on imao kao dečak:
„Želim da deca budu nasmejana, da na fudbalskom terenu budu srećna i zadovoljna onim što rade. Da im bude omogućen dobar trening, vrhunski uslovi i da upoznaju svoje idole. Potrudiću se da kroz kamp prođu moji prijatelji iz sveta fudbala, a ima ih zaista mnogo. Iz dana u dan, tokom kampa, moj tim i ja tražićemo od njih da sanjaju i budićemo njihovu maštu. Pokušaćemo da budemo podrška kako bi se i njihovi snovi ostvarili. Njihov napredak, biće naš najveći uspeh i zadovoljstvo. A merilo našeg rada biće i te kako vidljivo jer kad radiš sa decom, momentalno dobijaš njihovu najiskreniju reakciju. Tokom trajanja kampa ponudiću im sebe, svoje iskustvo, ali i entuzijazam sjajnih trenera koje smo okupili. Obezbedili smo besprekorne uslove Zlatibora i hotela „Palisad“, a posebnu pažnju obratićemo na njihovu fudbalsku i svaku drugu edukaciju,“kaže Stanković.

Nekadašnji kapiten Srbije i učesnik tri Svetska prvenstva najavio je dolazak prijatelja i saigrača na kamp. Očekivano je da će se sa decom na Zlatiboru družiti Nenad Milijaš, Marko Pantelić, Saša Ilić, Ivan Tomić, Marko Materaci, Kristijan Kivu, Siniša Mihajlović, Bratislav Živković, Nenad Sakić, Ivica Dragutinović, Danko Lazović…

Više informacija možete potražiti na veb sajtu kampa www.deki5.com.
 

Sport & rekreacija Promocija Fudbal Opština Čajetina, Zlatibor