Izašao prvi broj opštinskog biltena „Zlatiborske vesti“

24 Mart 2015  /  Izvor: KSC Čajetina

1

Prvi broj opštinskog biltena „Zlatiborske vesti“, koji je štampan u 1.000 besplatnih primeraka, izašao je juče. Bilten se bavi temama od opšteg značaja, a namenjen je svim građanima, kako bi se upoznali sa radom lokalne samouprave i javnih preduzeća opštine Čajetina i štampaće se jednom mesečno.

U prvom broju „Zlatiborskih vesti“ možete pročitati intervju sa predsednikom opštine, Milanom Stamatovićem, koji govori o kapitalnim investicijama za ovu godinu, uključujući i izgradnju gondole. Direktor TOZ-a, Arsen Đurić, najavio je aktivnosti koje se sprovode pred predstojeću letnju sezonu. U martovskom izdanju biltena možete da pročitate sve o uvođenju jednošalterskog sistema izdavanja građevinskih dozvola, kao i koliko će sredstava opština Čajetina izdvojiti za ovu godinu za podršku mladima za zapošljavanje.

Tu je i rubrika „O zdravlju“, koja će biti stalna, i u kojoj će doktori Doma zdravlja Čajetina govoriti o prevenciji i lečenju bolesti. U ovom broju, dr Gordana Bojović priča o gripu. Feljton u biltenu će biti posvećen istoriji i zanimljivostima našeg kraja, koji piše Predrag V. Kovačević, a u ovom broju pročitajte priču o najvećem fotografu našeg kraja, Iliji Laziću, ali i upoznajte se sa čuvenim Zlatiborskim brzim vozom.

Naravno, pored aktuelnih tema iz opštinske uprave i javih preduzeća, „Zlatiborske vesti“ pisaće i o svim kulturnim i sportskim događajima.


Javni sektor Promocija Opština Čajetina, Čajetina