Ispitivanje zadovoljstva uslugom sakupljanja i transporta komunalnog otpada, snabdevanja pijaćom vodom i održavanja kanalizacije - Čajetina

15 Oktobar 2020
Datum: -

1

Poštovani sugrađani i sugrađanke,
 
Obaveštavamo Vas da su opština Čajetina, KJP „Zlatibor“ Čajetina i JKP „Vodovod Zlatibor“ Čajetina počeli sa sprovođenjem ispitivanja Vašeg zadovoljstva uslugom sakupljanja i transporta komunalnog otpada, snabdevanja pijaćom vodom i održavanja kanalizacije na teritoriji opštine Čajetina. Kroz ovo ispitivanje, koje će trajati od 15. oktobra do 15. novembra, želimo da čujemo Vaše mišljenje o kvalitetu usluga i unapredimo komunikaciju između građana i oba javna komunalna preduzeća.
 
Pozivamo Vas da popunite upitnik koji možete preuzeti na naplatnim mestima KJP „Zlatibor“ i JKP „Vodovod Zlatibor“, kao i na Info centru opštine Čajetina, i iste ostavite na pomenutim mestima. Upitnik možete popuniti i elektronskim putem na zvaničnom veb sajtu opštine online upitnik (www.cajetina.org.rs), na sajtovima komunalnih preduzeća (www.kjpzlatibor.rs) i (www.vodovod-zlatibor.org) kao i na Fejsbuk stranicama pomenutih preduzeća.
 
Dodatne informacije u vezi sa ispitivanjem zadovoljstva korisnika komunalnih usluga možete dobiti i putem telefona 064/821-97-96 ili imejla info@kjpzlatibor.rs.
Opština Čajetina, KJP „Zlatibor“ Čajetina i JKP „Vodovod Zlatibor“ Čajetina unapred se zahvaljuju svim građanima i građankama opštine Čajetina na učešću u ovom ispitivanju.
 
Ispitivanje se sprovodi u saradnji sa Stalnom konferencijom gradova i opština i uz finansijsku podršku Vlade Švedske kroz Program "Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU - Druga faza".
Javni sektor Opština Čajetina, Zlatibor