IBC Zlatibor - Veštačka Inteligencija u Ekonomiji

21 Septembar 2023
Datum:

1

Inovacioni Biznis Centar Zlatibor sa ponosom najavljuje dolazak Vladimira Đukanovića, istaknutog biznismena i renomiranog filozofa koji se bavi veštačkom inteligencijom. Ovaj inspirativni događaj će se održati 29. septembra s početkom u 18:00 časova, u prelepoj Dvorani Kulturnog Centra Zlatibor.

Vladimir Đukanović, osim što je postigao izvanredan uspeh u poslovnom svetu, takođe se istakao kao popularni govornik na društvenim mrežama, podkastima i raznim konferencijama posvećenim savremenom poslovanju. Njegovo predavanje na temu "Veštačka Inteligencija u Ekonomiji" obećava da će biti inspirativno i edukativno iskustvo za sve prisutne.

Jedinstvena kombinacija biznis iskustva i filozofske dubine čini Vladimira posebno atraktivnim kako za mlade ljude koji žele da nauče i rastu, tako i za već afirmisane pojedince koji tragaju za novim perspektivama i boljim razumevanjem veštačke inteligencije.

Pisanje je Vladimirov strastveni hobi još od studentskih dana, a njegovi tekstovi obuhvataju širok spektar tema, koje uvek analizira kroz filozofske komparacije, gde je nedavno i objavio svoju prvu knjigu “Blistanje.”

Ulaz na ovu izuzetnu priliku je besplatan, ali broj mesta je ograničen. Da biste obezbedili svoje mesto, molimo vas da se prijavite putem sledećeg linka https://forms.gle/8x9MDLkFRtvHucsL6

Prvih 20 prijavljenih učesnika dobijaju poklon iznenađenja!

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da čujete sjajnog predavača  o veštačkoj inteligenciji u ekonomiji.
Očekujemo vas na Dvorani Kulturnog Centra Zlatibor 29. septembra!
 

Privreda & usluge Predavanje Edukacija Poslovnik Opština Čajetina, Zlatibor