IBC Zlatibor - Besplatna edukacija o digitalnom marketingu

15 Decembar 2022
Datum: -

1

IBC besplatna edukacija
Savremeno poslovanje nezamislivo je bez marketinga, a digitalizacija kao način života nametnula je i nove forme komuniciranja sa potrošačima. Svest o tome da je obraćanje konzumetnima  društvenih mreža jedan od najprofitabilnijih formi promocije nametnula je potrebu edukovanja korisnika za ove potrebe.
Inovacioni biznis centar Zlatibor omogućiće svim zainteresovanim besplatnu obuku u oblasti infuens marketinga, kao kreiranja sadržaja video snimaka za društvene mreže kao najreprezetativniji način vida kanala prodaje danas.

Načine, metode i forme na koji se kreira i plasira sadržaj prezentovaće poznati influenseri Tiago Fereira i Lena Stefanović i to kroz seriju radionica koje će se održati u prostorijama IBC Zlatibor. Kreativni pristup vizuelnoj komunikaciji na društvenim mrežama samo su deo digitalnog marketinga čije će osnove otkriti poznati i popularni influenseri.

Za trodnevnu edukaciju u oblasti kreiranja sadržaja na influens način koja će se održati od 21. do 23. decembra potrebno je poslati prijavu putem mail-a: stojan.vukovic@ibczlatibor.rs i to do 17. 12. 2022.
Broj mesta je ograničen.
U prilogu Vam dostavljamo agendu.

Prijava treba da glasi:
1. Ime i prezime
2. Organizacija iz koje dolazite
3. Kontakt telefon

Pitanja i detaljnije informacije moguće je dobiti i u prostorijama IBC Zlatibor , takođe i putem mail-a. 

Privreda & usluge Predavanje Marketing, Poslovnik Opština Čajetina, Zlatibor
Preuzmi: Agenda edukacije o marketingu (858.14 KB)