IBC usluga virtuelne kancelarije za fleksibilnije preduzetništvo

29 Jun 2022  /  Izvor: IBC Zlatibor

1

Viruelna kancelarija na Zlatiboru
Sve popularnija kod nas, virtuelna kancelarija, nova je usluga Inovacionog biznis centra Zlatibor koja će u narednom periodu biti ponuđena korisnicima.

Razvoj digitalnog poslovanja doveo je do usavršavanja koncepta virtuelne kancelarije sa praktično nemeriljivim benefitima za preduzetnike koji na ovaj način dobijaju ili koriste poslovnu adresu kao sedište firme, ali fizički nisu, i ne moraju biti prisutni u istom tom prostoru. Korisnici virtuelne kancelarije su oslobođeni plaćanja zakupa što je ne mali izdatak, uz napomenu da nema ni troškova komunalija, brige o kancelarijskom materijalu, operativnoj logistici.Osim toga, nema ni kašnjenja na posao, brige oko prevoza, sigurnosti prostora u smislu da li su možda ostala otključana vrata. Posebno je pogodna za start upove, za preduzetnike čija delatnost zahteva dislocirane kapacitete, ili biznis koji preferira mobilnost.

IBC će, za korisnike usluga virtuelne kancelarije, omogućiti standardni paket ponude: primanje pošte, skladištenje podatka kao i mnogobrojne druge benefite koji omogućavaju lakše poslovanje.

Informacije o ovoj usluzi zainteresovani mogu dobiti u prostorijam IBC, na broj telefona 031/ 3100 322 ili 064/824 06 45, ili na elektronsku poštu: radivoje.misovic@ibczlatibor.rs.    

Privreda & usluge Privredne aktivnosti Opština Čajetina, Zlatibor