IBC predavanje - Biznis i liderstvo

21 Avgust 2023
Datum:

1

BIZNIS i liderstvo - predavanje Nemanje Antića u IBC na Zlatiboru
Inovacioni biznis centar na Zlatiboru organizuje predavanje na temu “Biznis i liderstvo” 25. Avgusta u 18:00 u Kongresnom centru Romanija.

“Nijednu kompaniju ne možete preko noći napraviti, možete samo da propadnete preko noći” 

Inovacioni biznis centar Zlatibor ugostiće Nemanju Antića,  poznatog preduzetnika, uspešnog biznismena, vlasnika Military Shopa, a predavanje na kome će govoriti o preduzetništvu biće održano 25. avgusta u 18:00 u Kongresnom centru Romanija.

Uspešan u biznisu, ali i popularan na društvenim mrežama, podkastima, i gotovo svim skupovima na kojima se govori o modelima i načinima savremenog poslovanja, Antić je posebno popularan kod mladih, ali i afirmisanih koji bi da nauče nešto novo, ili da se potvrde u želji da svoj životni put nazovu uspešnim.
Savet koji daje preduzetnicima “trudi se više, niko ti ne brani” jeste i moto njegovog uspeha, kada je, nakon formalnog obrazovanja na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, MBA studijama u Velikoj Britaniji, ostavio iz sebe karijeru u državnoj službi i okrenuo se preduzetništvu. Vezano za uspeh Military Shopa Beograd, Antić kaže da, više od rezultata, istim smatra ambijent i sredstava kojim su se izdvojili na tržištu. 

Na svojim predavanjima  bavi se temama preduzetništva, uspeha, načina rukovođenja, liderstvu, efikasnom struktuiranju kapaciteta, ali i osnovnim životnim postulatima na kojoma se zasniva biznis i obrnuto. Tema  koju će govoriti je “BIZNIS I Liderstvo”

Prijava je besplatna  i to putem linka a broj mesta je ograničen. 
 

Privreda & usluge Predavanje Poslovnik, Posao Opština Čajetina, Zlatibor