Humanitarni bazar - Korisnici Dnevnog boravka za decu sa smetnjama u razvoju „Zračak“ za Martu

26 April 2021  /  Izvor: Zlatiborski krug

1

Narednog vikenda, na Kraljevom trgu na Zlatiboru, održaće se Humanitarni bazar, a čitav prihod je namenjen lečenju šestogodišnje Marte Pavlović iz Šljivovice.

Korisnici Dnevnog boravka za decu sa smetnjama u razvoju „Zračak“ iz Čajetine, su na svojim kreativnim radionicama, zajedno sa zaposlenima napravili slike i različite ukrasne predmete za prodaju, kao svoj doprinos humanitarnoj akciji za Martu.

Tokom prethodnih godina za „Zračak“ su često organizovane humanitarne akcije, a ljudi dobre volje sa Zlatibora i iz Čajetine, pa čak i van naše opštine redovno pomažu korisnicima. Ovog puta,  korisnici Dnevnog boravka su imali priliku da svojim radom pomognu nekom drugom. 

Mlađi i stariji korisnici su uz radost i dobru volju, svako prema svojim mogućnostima, učestvovali u kreativnim radionicama, a rezultati njihovog rada će se naći narednog vikenda na Humanitarnom bazaru. 

Zlatiborski krug, koji je pružalac usluge Dnevni boravak za decu sa smetnjama u razvoju, zalaže se za saradnju i solidarnost u lokalnoj zajednici, naročito kada su u pitanju deca.

Kupci ovih predmeta, sa ljubavlju stvaranih, će pomoći i maloj Marti, ali i korisnicima „Zračka“, kako bi sticali samopouzdanje, samopoštovanje i razvijali osećaj lične vrednosti i solidarnosti.


Vesna Belčević, odnosi sa javnošću
UG Zlatiborski krug 
Čajetina, Slobodana Penezića 31
www.zlatiborskikrug.org.rs
zkrug@mts.rs
+381638579935

Privreda & usluge Akcija Promocije Opština Čajetina, Zlatibor