HillsUp Zlatibor 2017 - Atheist Rap

6 Jun 2017  /  Izvor: FB HillsUp

1

Od samoga početka svog rada bili su izrazito anti-ratno nastrojeni a i danas se istrajno bore protiv mržnje i zaglupljivanja.

Sarkastični humor i kritički odnos prema vlastima je univerzalno potreban i primenjiv na ovim prostorima, tako da Atheist Rap official već godinama unazad puni klubove po regionu, a binu su delili i sa bendovima kao što su NOFX, Bad Religion, Buzzcocks, Die Toten Hosen, Nomeansno, PTTB, Cock Sparrer, The Exploited i Green Day.

Posle više od 27 godina stvaralaštva uz koje su odrastale mnoge generacije na ovim prostorima članovi Atheist Rapa ne posustaju. Naprotiv, koncertno su izuzetno aktivni, samo tokom 2016. godine odsvirali su 52 javna nastupa. U oktobru 2016. godine Atheist Rap su realizovali Survival turneju po Austriji, Nemačkoj i Češkoj tokom koje su nastupili u 12 različitih gradova, a godinu pre u aprilu 2015. su imali devetnaestodnevnu turneju po Nemačkoj.

Poslednji album pod nazivom „Überlauf“ objavljen je krajem 2015. godine za izdavačku kuću „Lampshade media“ a numere sa tog i prethodnih albuma sa zadovoljstvom slušamo prvog dana HillsUp festivala na main stage-u.

UPADAJ>>>http://bit.ly/2qZavXj
KARTE>>>http://bit.ly/2rk1vOz

Kultura & tradicija Koncert Provod i zabava Opština Čajetina, Zlatibor