HillsUp festival - foto konkurs "Zlatiborski hedonizam" 2015.

9 Jun 2015  /  Izvor: Hills Up festival
Datum: -

1

Pustite mašti na volju i podelite sa nama trenutak magije sa Zlatibora!

Ovogodišnja tema je hedonizam, pokret i akcija! Zato podelite sa nama vaše nezaboravne momente sa Zlatibora, pune pokreta, smeha, zabave i uživanja (hrana, izlasci, skijanje, biciklizam, osvajanje planinskog vrha, izleti, akcija sa kupališta, sankanje, snežna egzibicija, romantični trenutak, novogodišnja noć, smešni trenutak i sl.)

Nije presudno, niti neophodno da imate skupu opremu, već da posedujete strast prema fotografiji i ljubav prema Zlatiboru. Ptičica!

Propozicije:

1. Organizator nagradnog foto konkursa je udruženje građana E ZONA (u daljem tekstu Organizator).

2. Konkurs traje od 09.06.2015. do 22.07.2015. godine

3. Prijave (fotografije) za konkurs se šalju na ezonazlatibor@gmail.com u naslovu (subject) mejla napisati “Foto konkurs”

4. Uz poslate fotografije poslati i sledeće podatke:
   • kratak opis šta fotografija predstavlja
   • lokacija
   • podaci o autoru (ime i prezime, adresa, broj telefona, e-mail)

5. Javno glasanje za najbolje fotografije vršiće se putem facebook stranice www.facebook.com/hillsupfestival Poslate slike će u najkraćem roku biti objavljene na fejsbuk stranici “Hillsup festival” u albumu “ZLATIBORSKI HEDONIZAM”

6. Ukoliko organizator konkursa posumnja da je korišćen softver za automatsko generisanje lajkova prilikom glasanja, slika će biti diskvalifikovana.

7. Minimalna dimenzija fotografije 1024×768

8. Slika koja prikupi najviše lajkova do 22. Jula 2015. U 23:59 h osvojiće prvu nagradu: Fotoaparat Nikon L330
Druga nagrada dva trodnevna kompleta ulaznica za Hillsup Festival
Trećeplasirana slika osvaja jedan trodnevni komplet ulaznica za Hillsup festival

9. Članovi iz redova organizatora festival Hillsup kao ni članovi njihovih porodica, nemaju pravo učešća na Konkursu.

10. Jedan učesnik može prijaviti na konkurs jednu fotografiju. Ukoliko autor prijavi više fotografija samo prva prijavljena fotografija će biti prihvaćena.

11. Organizator zadržava pravo da prihvati ili ne prihvati fotografiju za koju smatra da tehnički ne zadovoljava minimum kriterijuma koji određuje konkurs, bez posebnih objašnjenja. Zabranjeno je postavljanje (slanje) fotografija uvredljivog ili pornografskog sadržaja.

12. Organizator se ne obavezuje da će članovima čija je fotografija prihvaćena za foto konkurs slati email sa obaveštenjem o prihvatanju fotografije.

13. Fotografije koje učesnici šalju moraju biti autorske, odnosno oni moraju biti autori te fotografije. Onaj ko postavlja fotografije na konkurs, mora imati neotuđiva autorska prava na tu fotografiju koja su definisana važecim zakonima o autorskim pravima. Strogo je zabranjeno kopiranje takvog sadržaja bez dozvole autora. Organizator se odriče odgovornosti u slučaju povrede ovog prava od strane trećeg lica. Ukoliko Organizator posumnja da neko postavlja fotografiju na koju nema pravo, može zatražiti dodatni dokaz o autorstvu ili bez daljeg objašnjenja obrisati taj rad iz konkurencije. Učesnik mora biti spreman da na zahtev Organizatora dostavi fotografiju visoke rezolucije ili izvorni fajl.

14. Organizator ima pravo na korišcenje svih objavljenih fotografija u okviru konkursa za promociju foto konkursa i Hillsup Festivala u bilo kojem obliku i u bilo kojem mediju. Pri tome će organizator nastojati da navede ime autora, ali ne odgovara ukoliko to uredništvo drugog medija ne učini. Pri ovakvom korišcenju Organizator se oslobađa od bilo kakvih potraživanja od strane Autora fotografija na konkursu.

15. Rok za preuzimanje nagrada je 5 dana od dana proglašenja. Nakon 5 dana, Organizator zadržava pravo da ne dodeli nagradu dobitniku.

16. Nepridržavanje gore navedenih pravila podleže diskvalifikaciji iz foto konkursa.

17. Ukoliko postavite vašu fotografiju u foto konkurs, prihvatili ste uslove navedene u prethodnim stavkama.

18. Sve žalbe I reklamacije rešava Organizator konkursa. Žalbe se šalju elektronskim putem na kontakt adresu ezonazlatibor@gmail.com

Turizam Festival Provod i zabava Opština Čajetina, Zlatibor