GOMEX trgovinska kompanija od 11.11.22. i na Zlatiboru - NOVO!

8 Novembar 2022  /  Izvor: GOMEX trgovina

1

Na adresi Rujanska 17, na Zlatiboru, trgovački lanac Gomex će u petak 11. novembra tačno u 9 časova otvoriti vrata svojim novim potrošačima. Prve potrošače pored pažljivo odabranog asortimana očekuju pokloni, specijalene akcije, sniženja i mnogo drugih pogodnosti. Radno vreme objekta će biti svakog dana u nedelji od 07:00 do 21:30.

Gomex trgovina spada u regionalne lidere u oblasti veleprodaje i maloprodaje. Ova moderna maloprodajna mreža fokusirana je na robu široke potrošnje, koncept svežih proizvoda i format komšijskih radnji. Trenutno u sastavu trgovinskog lanca GOMEX posluje preko 230 maloprodajnih objekata raspoređenih širom Srbije, sa prosečnom veličinom od 250m². Lokacije radnji su veoma atraktivne i birane su tako da budu u neposrednom komšiluku potrošača. GOMEX je trenutno jedan od većih poslodavaca u zemlji, sa oko 2400 zaposlenih. Kompanija posluje u skladu sa najsavremenijim evropskim standardima, čija primena omogućava pružanje najbolje moguće usluge potrošaču, od izbora artikala do povoljnih cena.

Uštedu pri kupovini možete ostvariti prateći akcije u Gomex-ovom Porodičnom magazinu koji izlazi svakih 14 dana, u kojem pored akcijskih artikala možete naći izvrsne recepte i tekstove edukativnog sadržaja. Vrlo interesantna je i svaka vikend akcija koja traje od petka do nedelje sa 10 artikla po vrlo aktuelnim cenama. Svakog četvrtka Gomex nudi jednodnevnu akciju na jednom artiklu sa najatraktivnijom cenom u srbiji na akciji "Kupi me u četvrtak" a svakog utorka "Poklon u utorak" gde pored jednog artikla na kaciji drugi dobijate na poklon.

Ovaj trgovinski lanac poseduje loyalty program, tj. karticu „Kasicu Brojalicu“. U pitanju je program lojalnosti koji je osmišljen i kreiran za instant uštede prilikom kupovine akcijskih artikala, kao i prikupljanje bonitetnih poena. Kada potrošač sakupi unapred definisani broj poena, omogućena mu je konverzija istih u novac koji se može iskoristiti za redovnu kupovinu u svim objektima lanca Gomex d.o.o. Poeni koji se sakupljaju na ovaj način simbolično se nazivaju „Keširići“, s obzirom na to da tokom kupovine oni zamenjuju pravi novac. Stanje „Keširića“ može se vrlo lako pratiti i preko Gomex aplikacije, namenjene korisnicima android i IOS telefona. Prilikom instaliranja aplikacije - automatski dobijate kupon sa popustom od 15% za narednu kupovinu, a kada je vaš račun veći od 1.000 dinara, sistem vam šalje kupon uz pomoć kog ćete prilikom naredne kupovine ostvariti popust od 5%, 10% ili 15% na ceo račun ili popust na određeni proizvod - od 20% do 99%. Dovoljno je da prilikom kucanja računa kasiru pokažete kupon koji ste dobili putem mobilne aplikacije… Probajte Gomex-ove pametne kupone. Skinite aplikaciju, zabavite se i uštedite!

Privreda & usluge Promocija Prodavnica, Prodaja, Loyalty program Opština Čajetina, Zlatibor