Gagi Jovanović - garant dobre atmosfere tokom cele sezone

28 Decembar 2013  /  Izvor: Skijališta Srbije

1

U ski centru Tornik na Zlatiboru sinoć je i zvanično otvorena sezona, i to na najbolji mogući način, uz besplatni koncert našeg proslavljenog glumca Dragana Jovanovića. Gagi i "Džiberi" su svojim pesmama Zima, Dejo, Bluz...pružili nagoveštaj sjajne atmosfere na skijalištu na Torniku u kojoj će u narednim mesecima moći da uživaji svi ljubitelji zimskih sportova. U skijaškom ambijentu pod svetlima reflektora, Gagi je publiku obradovao novom pesmom koju je posvetio skijaškom šampionu Tini Maze.

Skijališta Srbije su i ove sezone svojim posetiocima obezbedila sjajne uslove, pa će tako skijašima i borderima na raspolaganju biti 7 kilometara odlično pripremljenih staza, kao i brojni dodatni sadržaji u kojima može da uživa cela porodica. 

Tokom sezone, skijaše i bordere očekuju brojne promotivne nedelje, a prva, Porodična nedelja, počinje već 25.januara kada ih očekuje 15 posto popusta na cenu ski karata, ali i na usluge smeštaja, ski škole i ski rente.

Radno vreme ski centra Tornik je od 9:00 do 16:00 časova. Prepodnevni ski pas važi od 09:00 do 13:00 časova, a popodnevni od 12:30 do 16:00 časova.

Sport & rekreacija Koncert Skijanje Tornik Opština Čajetina
Povezano: Ski centar Tornik