Forum mladih lidera na Zlatiboru

8 Maj 2017  /  Izvor: B92

1

Forum mladih lidera Srbije YES! okupiće 100 mladih lidera iz oblasti biznisa, nauke, društvenog aktivizma, obrazovanja, novih tehnologija i javnog života.

Cilj je da se ambiciozni i uspešni mladi ljudi u Srbiji motivišu, povežu, da se podrže njihovi uspesi i time doprinese pokretanju novih incijativa, saopštio je organizator.


Predavači su istaknute ličnosti iz javnog života, uspešni privrednici i preduzetnici, predstavnici akademske zajednice i medija.


Ove godine Forum mladih lidera Srbije se održava na Zlatiboru, gde će tokom tri dana kroz panele, radionice i motivacione govore učesnici biti u prilici da dobiju mnoge korisne informacije iz prve ruke, kao i da se upoznaju i razmene mišljenja sa nekim od vodećih predstavnika akademske > zajednice, biznisa i javnog života.


Koliko je važno formalno obrazovanje za uspeh u životu, kako prilagoditi obrazovanje potrebama tržišta, koja znanja i veštine se traže u savremenom svetu, kako napredovati u karijeri, samo su neka od pitanja na koja će Forum dati odgovore.

Privreda & usluge Seminar Edukacija Opština Čajetina