FK Partizan na pripremama na Zlatiboru

17 Jun 2014  /  Izvor: KSC Čajetina

1

Juče je FK „Partizan“ stigao na Zlatibor gde će se zadržati 7 dana, počinjući pripreme za novu sezonu. Ovo je druga godina kako crno-beli koriste pogodnosti i dobre uslove na našoj planini za svoje treninge.

U blic susretu sa tek pristiglim timom crno-belih, pitali smo trenera golmana, Radišu Ilića, kako su zadovoljni uslovima koje Zlatibor nudi, šta očekuje od ovih priprema i koji golmani su prisutni?

„Uslovi su odlični. Trudićemo se da se pripremimo najbolje što možemo. Pred nama su izazovi, a suština je da se pripremimo fizički dobro, da kroz pripremne utakmice dostignemo željenu formu. Od golmana su prisutni Živković i Kljajić, a Lukač je zbog boravka sa reprezentacijom dobio duži odmor“.

Među prispelim „Partizanovcima“ dobrodošlicu smo poželeli i mladom Čajetincu Darku Brašancu, koji već više godina uspešno igra u dresu crno-belih. Njegove emocije su posebne, jer, kako kaže, svoje prve sportske korake načinio je ovde. Na pitanje koliko istine ima u nagoveštajima pojedinih medija o prelasku u neki od prvoligaških italijanskih klubova, Brašanac je odgovorio da je za sada sasvim zadovoljan „Partizanom“ i da trenutno razmišlja da se što bolje pripremi za predstojeću sezonu.

„Partizan“ bi tokom priprema na Zlatiboru trebalo da odigra šest utakmica. Prvu proveru u novoj sezoni imaće po povratku, 27. juna, u prijateljskoj utakmici protiv švedskog „Malmea“, a cilj im je plasman u Ligu šampiona ukoliko budu igrali u kvalifikacijama za elitno takmičenje.

Sport & rekreacija Promocija Fudbal Opština Čajetina, Zlatibor