Festival dobrih ukusa Zlatibor 2018.

2 Avgust 2018  /  Izvor: FB Ekoagrar
Datum:

1

Privredno društvo za razvoj poljoprivrede Zlatiborski Eko Agrar doo u nedelju 05.08.2018. sa početkom u 17 časova organizuje regionalnu međunarodnu manifestaciju Festival dobrih ukusa - festival tradicionalnih prehrambenih proizvoda.

Organizaciju regionalne manifestacije „Festival dobrih ukusa“ podržava Stalna radna grupa za regionalni ruralni razvoj (SWG) u jugoistočnoj Evropi u okviru projekta „Ruralni razvoj kroz integrisano upravljanje šumskim i vodnim resursima u jugoistočnoj Evropi: Perspektive ruralnog razvoja: kvalifikovanje, reintegracija i (samo) zapošljavanje„ koji sprovodi u partnerstvu sa nemačkom agencijom za međunarodnu saradnju (GIZ) uz finansijsku podršku nemačkog federalnog Ministarstva za ekonomski razvoj i saradnju (BMZ).

U okviru prvog Festivala dobrih ukusa, svoju ponudu će prezentovati domaći i regionalni proizvođači proizvoda od mesa, mleka, voća i povrća i meda. Takođe, biće održana i kreativna kuvarska radionica pod nazivom „Tradicionalni proizvodi u savremenoj kuhinji“ koju će koordinirati poznati gastronomad Lepi Brka. Specijaliteti nastali u okviru radionice mogu se konzumirati kupovinom vaučera u vrednosti od 300 dinara. Sav prihod ostvaren od prodaje vaučera namenjen je Dnevnom boravku za decu sa smetnjama u razvoju Zračak u Čajetini.

Kontakt osobe:
Katarina Murić 062/881-21-34
Miljko Radišić 064/851-76-53

Kultura & tradicija Festival Opština Čajetina, Zlatibor