Dva priznanja za Specijalnu bolnicu Čigota

25 Februar 2015  /  Izvor: Specijalna bolnica Čigota

1

U okviru 37. Sajma turizma u Beogradu Specijalnoj bolnici "Čigota" sa Zlatibora, Srpski institut za javnu diplomatiju iz Brisela dodelio  je priznanje - povelju International "SERBIAN BREnd". Osnivač i predsednik Instituta Zoran Milinković iz Pariza uručio je priznanje vršiocu dužnosti direktora dr Željku Stakiću za višegodišnji vrhunski rad u domenu medicinskih usluga i zdravstvenog turizma za goste iz celog sveta.

Vršilac dužnosti direktora Specijalne bolnice "Čigota" istakao je: “Ovo priznanje pedesetogodišnjem radu ujedno je i velika obaveza da se sa novim elanom i entuzijazmom, uvođenjem novih dijagnostičkih i terapijskih procedura, uvođenjem novih i obogaćivanjem postojećih zdravstveno-turističkih programskih procedura, pre svega programa za lečenje gojaznosti po kojima smo referentni van granica naše zemlje, u budućim vremenima pozicioniramo kao jedinstven zdravstveno-turistički brend u Evropi.“

Drugo značajno priznanje "Kompanije i privrednici koji su obeležili godinu", dodeljeno je ovoj referentnoj ustanovi od Kluba privrednih novinara Srbije. Žiri Kluba privrednih novinara Srbije, ceneći pedestogodišnji rad i kvalitet usluga Specijalne bolnice „Čigota“, njen značaj za zdravstveni sistem Srbije i doprinos razvoju zdravstvenog turizma doneo je odluku o dodeli ovog godišnjeg priznanja. Priznanje je primio vršilac dužnosti direktora Specijalne bolnice „Čigota“ sa Zlatibora u utorak 24. februara 2015. u svečanoj sali Privredne komore Srbije u Beogradu.

Privreda & usluge Promocija