Državni prvak Srbije u paraglajdingu 2023. - Miloš Timotić Konan član SUVS ZLATIBOR

16 Maj 2023  /  Izvor: Zlatibor paraglajding

1

ČLAN SUVS ZLATIBOR NOVI DRŽAVNI PRVAK 2023. U PARAGLAJDINGU

U subotu 13.05.2023. god na sportskom aerodromu Veliki Radinci, održano je međunarodno takmičenje TROFEJ BEOGRAD 3. Kolo Lige Srbije i Državno prvenstvo u paraglajdingu. Najuspešniji takmičar od ukupno 40 takmičara iz 6 država u  overalu, bio je Miloš Timotić Konan član našeg kluba SUVS ZLATIBOR i time osvojio prvo mesto i zlatnu medalju.

U državnoj konkurenciji Miloš Timotić je takođe osvojio i titulu državnog prvaka Srbije u paraglajdingu, čime se posebno ponosimo obzirom da je to najveća titula u paraglajdingu  u okviru naše države.

Na ovom takmičenju pored titule državni prvak Srbije, tim SUVS ZLATIBOR osvojio je ekipno treće mesto, što takođe smatramo velikim uspehom, jer su prva dva mesta ekipe istaknutih klubova KVS KOŠAVA Beograd i AK KUMULUS Novi Sad.

Ističemo odličnu organizaciju domaćina KVS Košava koji je preneo model organizacije sa prestižnih takmičenja u Evropi i svetu, kojima takođe čestitamo na postignutom rezultatu.

Nakon ovog najvećeg državnog takmičenja, pred pilotima paraglajdera u preciznom sletanju, je pauza na domaćem terenu.U međuvremenu ih očekuju velika evropska i svetska takmičenja među kojim ističemo učešće reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Bugarskoj u kojoj su i 2 člana SUVS ZLATIBOR Miloš Timotić i Dejan Valek.

Čestitamo!

Sport & rekreacija Takmičenje Paraglajding Opština Čajetina, Zlatibor, Čajetina