Drugi autoslalom na Zlatiboru

7 Jun 2019  /  Izvor: www.zlatiborpress.rs
Datum:

1

Za sve ljubitelje automobilizma, Automobilsko sportsko udruženje Zlatibor u subotu, 8. juna, će organizovati 2. trku „Glavom do cilja“ u disciplini auto slalom koja se boduje za otvoreni šampionat Srbije i nacionalni šampionat.

Lokacija takmičenja je na staza „potoci“ koja se nalazi u blizini kružnog toka na magistralnom putu na Zlatiboru i naselja Jelena Anžujska. Putevi koji vode ka naselju Potoci i naselju Jelena Anžujska od pravca kružnog toka biće zatvoreni za saobraćaj u intervalu od 9.00-18.00 časova toga dana.

Posle veoma uspešno organizovane prve trke sa rekordnim brojem učesnika, koja je dobila najbolje ocene i od strane sportske komisije i od strane takmičara u sezoni 2018., organizatori su odlučili da nastave sa organizacijom i takmičenje podignu na još viši nivo. Najavljeno je učešće takmičara iz inostranstva tako da će trka kao i prošle godine imati međunarodni karakter. Za takmičare i publiku se spremaju razne nagrade i iznenađenja.

Cilj ASU Zlatibora je da se što više mladih bavi sportom i da se automobilizam kao grana sporta podigne na još viši nivo u lokalnoj samoupravi.

O dodatnim detaljima budući takmičari biće obavešteni narednih dana a svi zainteresovani koji žele da pomognu organizaciju ili učestvuju na bilo koji način, organizatore mogu mogu kontaktirati putem mejla asuzlatibor@gmail.com

Sport & rekreacija Takmičenje Opština Čajetina, Zlatibor