Doček Nove 2022. godine na Kraljevom trgu na Zlatiboru - PROGRAM

25 Novembar 2021  /  Izvor: Opština Čajetina
Datum: -

1

Opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor, po dugogodišnjoj tradiciji, s posebnom pažnjom pripremaju obeležavanje novogodišnjih praznika na najposećenijoj planini u Srbiji. Zlatiborski doček Nove godine uz atraktivne zabavno-muzičke sadržaje s poznatim izvođačima na Kraljevom trgu uvek okuplja hiljade posetilaca. Tako je za doček 2022. godine, za najbolji provod u novogodišnjoj noći na „zlatnoj planini“ ustanovljen raznovrstan program u vidu tri novogodišnja koncerta na pozornici Kraljevog trga, sa repertoarom za sve ukuse.

Tu trodnevnu seriju vrhunskih koncerata na otvorenom započeće 31.12.2021. jedna od najuspešnijih pevačica narodne muzike, Vesna Zmijanac i Alen Islamović, bivši član grupa Divlje jagode i Bijelo dugme.

Tradicionalno će u noći dočeka tačno u ponoć biti priređen vatromet kada će zagrmeti i trube orkestra Dejana Jevđića.

Dok će reprizu dočeka i dobar provod u prvoj večeri nove 2022. godine 01.01.2022. na Kraljevom trgu obeležiti nastup popularne Senide Hajdarpašić, poznate kao Senidah.

Naredne večeri 02.01.2022. uslediće nastup benda Bajaga & instruktori

Svi koncerti na Kraljevom trgu su sa početkom u 21 čas.

Dobro poznata imena muzičke scene, koja će nastupati na Zlatiboru obećavaju još jednu Novu godinu za pamćenje. Pored dočeka na otvorenom hotelijeri i restorani su pripremili veoma bogatu ponudu, tako da sve koji budu boravili na “zlatnoj planini” u novogodišnjoj noći očekuje odličan provod.

Dobrodošli na Zlatibor!

APARTMANI - HOTELI - SMEŠTAJ ZA DOČEK

Kultura & tradicija Koncert Provod i zabava Opština Čajetina, Zlatibor