Dobra zabava na Tić polju i trećeg dana "Hills Up" festivala

13 Avgust 2018  /  Izvor: TO Zlatibor

1

Treće veče HillsUp festivala, kao i prethodna dva dana na zlatiborskom Tić polju bila su u znaku sjajne i kvalitetne muzike. Muzički festival "Hills Up" koji je peti put održan na Zlatiboru, na Tić polju okupio je najiteresantnija imena iz sveta rok, pank i elektronske muzike. Velika posećenost i trećeg festivalskog dana bila je dokaz da dobar provod i sjajna zabava ne znaju za umor.

Poslednjeg dana festivala program je počeo nešto posle 21.00 čas koncertom grupe "Kerber", koji je na samom početku okupio veliki broj ljubitelja rokenrola. Publika je više od sat vremena uglas pevala dobro poznate hitove, a žurka je nastavljena nastupom "Goblina" i "Đure i mornara", dok je dolazak ponoći obeležio punk zvuk grupe "Hurleur" kojim su odjekivala okolna brda.

Na svega par metara dalje od glavne bine, na Shuma stage-u elektro žurku otvorila je mlada zlatiborka, DJ Lena Glish koja je napravila sjajnu atmosferu. Posle nešto više od sat vremena stejdž je prepustila kolegama koji su neumornu publiku zabavljali do ranih jutarnjih časova.

Ono što se na kraju ovogodišnjeg festivala svakako može reći je da su Omladinsko udruženje "Serdar" i "E zona" organizovali još jedan uspešan i izuzetno posećen trodnevni festival koji će se na Zlatiboru dugo pamtiti, a tome je doprinelo i lepo vreme koje je ove godine ipak odlučilo da ljubitelje rokenrola poštedi kiše.

Kultura & tradicija Koncert Provod i zabava Opština Čajetina, Zlatibor