Dino park Zlatibor - otvaranje 29. juna

28 Jun 2017  /  Izvor: KSC Čajetina

Za četvrtak, 29. jun sa početkom u 12 časova zakazano je svečano otvaranje Dino parka na Zlatiboru, najvećeg zabavno avanturističkog parka kako na teritoriji naše države tako i u ovom delu Evrope. Dino park za posetioce je pripremio širok spektar edukativnog, kulturnog i zabavnog sadržaja.

Zaštitni znak parka biće 24 izuzetno verne replike dinosaurusa iz ere Mezozoika. Avantura park pravo je mesto za svakog ko žudi za uzbuđenjem, zip lajn, veštačka stena, kvadovi, paintball i RC automobili staza za vožnju rolera, streličarstvo nude nezaboravnu avanturu svakom posetiocu. 6D bioskop, iskopavanje skeleta dinosaurusa, bina za predstave samo su deo edukativnog sadržaja.

Dino selo predstavlja mesto gde se klinci i klinceze mogu slobodno igrati, dok njihovi roditelji bezbrižno provode vreme u restoranu pored jezera, koji pored bogate gastronomske ponude hrane i pića nudi i uživanje u igrama kao što su bilijar, stoni fudbal i pikado.

Neizostavni deo parka biće i mini zoo vrt sa ponudom raznolikih životinja među kojima su i poniji za jahanje. Svaki sadržaj ponaosob predstavlja jednu pločicu predivnog mozaika Dino parka, koji ima za cilj da svojom ponudom oduševi roditelje i izmami osmeh na lica mališana.

Privreda & usluge Promocija Provod i zabava Opština Čajetina, Zlatibor