Delegacija privrednika iz Kine u dvodnevnoj poseti Zlatiboru

12 Jun 2015  /  Izvor: Opština Čajetina, Ekapija

1

Delegacija privrednika iz Kine, koju predvodi predsednica Grupacije „Ji Hao“ Linda Vong, boraviće od 12. do 13. juna 2015. godine u poseti Zlatiborskom  okrugu.

U petak 12. juna, ministar Selaković zajedno sa delegacijom boraviće  na Zlatiboru, gde će im od strane predstavnika Opštine Čajetina biti predstavljeni privredni potencijali Zlatibora. Prezentaciji će prisustvovati i predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović.

Drugog dana posete, u subotu, 13. juna ministar pravde Nikola Selaković zajedno sa privrednicima iz Kine i predstavnicima Opštine Čajetina, obiće će Ski centar Tornik.

Predsednica Upravnog odbora „Ji Hao“ grupacije za obrazovanje Linda Vang nada se da će oko 30 članova delegacije koji su došli u posetu Srbiji ostvariti konkretne rezultate u pregovorima sa srpskom stranom.

Tokom posete Beogradu, istakla je da članovi delegacije dolaze iz raznih delova sveta i da su veoma uspešni biznismeni u oblastima kojima se bave, ali i precizirala da su u delegaciji državna i privatna preduzeća i neka koja posluju u inostranstvu.

O značaju posete pomenute delegacije, govori i činjenica da su današnjem sastanku sa tridesetak predstavnika kompanija iz Kine, koji je prethodio dolasku delegacije u Užice i na Zlatibor, prisustvovali gotovo svi ministri u Vladi Srbije, predstavnici privrednih komora i ostalih organizacija.

Privreda & usluge Promocija Opština Čajetina, Zlatibor, Čajetina