Cenovnik ski karata za sezonu 2013/14. Tornik Zlatibor - 30% niža cena za decu

25 Novembar 2013  /  Izvor: Ekapija

Vlada Srbije usvojila je 22. novembra cenovnik ski karata JP "Skijališta Srbije" za zimsku sezonu 2013/14. godine.

U želji za što većom popularizacijom i afirmacijom skijanja i bavljenja zimskih sportova među najmlađima, "Skijališta Srbije" su snizila cenu dečije sezonske ski karate za 30%. Ovaj popust važiće tokom cele sezone.

Kako su saopštila "Skijališta", cene ski karata su određene u zavisnosti od perioda skijaške sezone i kategorije skijaša.

Šestodnevni ski pas u špicu sezone na Kopaoniku košta 11.250 dinara, a u ski centru Tornik na Zlatiboru 6. 300 dinara. Šestodnevni ski pas u istom periodu u ski centru na Staroj planini, uz stalni popust od 20%, iznosi 4.040 dinara, navedeno je u saopštenju.

I ove godine kopaonička ski karta 10 u sezoni je jedinstvena za sve tarifne periode skijaške sezone, važi u svim ski centrima i košta 19.600 dinara. Za ski centar Tornik na Zlatiboru ski karta 10 u sezoni košta 11.800 dinara, dok za Staru planinu ova karta košta 9.440 dinara.

Vlasnici sezonske ski karte za Kopaonik, od ove sezone imaju mogućnost da besplatno skijaju tri dana u 8 slovenačkih ski centara. Takođe, porodični paketi i ove sezone važe za sva tri ski centra.

Prodaja ski karata počinje na sajmu "Expo-Zim" tokom kojeg će biti odobren popust od 10%. Takođe, "Skijališta Srbije" su, radi lakše kupovine ski karata, na svom sajtu otvorila web shop, a karte se i ove godine mogu kupiti preko portala E-kupi.

Cenovnik ski karata za Tornik preuzmite ovde.

Sport & rekreacija Obaveštenja Opština Čajetina, Zlatibor
Povezano: Ski centar Tornik