"Budi investitor- pametno investiraj": WVP investicioni fondovi u IBC

30 Oktobar 2023  /  Izvor: IBC Zlatibor
Datum:

1

"Budi investitor- pametno investiraj": WVP investicioni fondovi u IBC

U doba kada se reč "investitor" često percipira kao sinonim za elite i privilegovane, Inovacioni biznis centar Zlatibor nudi priliku da se demistifikuje taj status prezentaciju  posvećenu investicionim fondovima. Ovi događaji predstavljaju priliku i za fizička i pravna lica da razumeju i iskoriste prednosti ulaganja i tako postanu deo sveta investiranja.

U petak, 3. novembra, konferencijska sala IBC-a će biti mesto gde će Aleksandar Stanojević, član nadzornog odbora WVP Fund Managementa i dipl. menadžer, govoriti o prednostima i mogućnostima koje donose investicioni fondovi. Uz to, osvetliće i staze kako svako može da postane investitor, bez obzira na prethodno iskustvo ili poznavanje materije.

Ovaj skup je prilika ne samo za one koji već imaju iskustva u svetu investiranja, već i za sve one koji razmišljaju o tome da započnu svoj put u ovom domenu. Bilo da su to studenti, predstavnici različitih udruženja, grupacija ili pojedinci koji žele da uvećaju svoje prihode kroz ulaganja ili dodatne aktivnosti, svi su dobrodošli.

Za sve zainteresovane, važno je napomenuti da je broj mesta na događaju ograničen, te je potrebno unapred se prijaviti putem linka.
Ne propustite ovu priliku da proširite svoje horizonte i postanete deo sveta investiranja uz pomoć stručnjaka iz WVP Fund Managementa.


Link za prijavu https://forms.gle/FpwNEWYAFRXGKhHH
 

Privreda & usluge Promocija Opština Čajetina, Zlatibor