Besplatna obuka za ponuđače na Zlatiboru - NALED & Švedska agencija za međunarodni razvoj (Sida)

13 Maj 2022  /  Izvor: NALED
Datum:

1

NALED Vas poziva na obuku u cilju jačanja kapaciteta ponuđača za učestvovanje u postupcima javnih nabavki u okviru projekta „Efektivne javne nabavke u službi ekonomskog rasta“ koji podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj (Sida)

JAVNE NABAVKE ZA PONUĐAČE

Sreda, 25. maja 2022, od 10.30 do 16:00č, Zlatibor, hotel Mona, MIladina Pećinara 26

Obuka će pružiti najrelevantnije informacije iz sledećih oblasti: korišćenje ePortala javnih nabavki, pripremu ponude u postupku javne nabavke (elektronska ponuda i svi dokazi koji čine ponudu) i mogućnosti korišćenja pravnih lekova u cilju zaštite prava ponuđača.

Obuka je besplatna za ponuđače, jer se organizuje u cilju jačanja njihovih kapaciteta i obuhvatiće sledeće: teorijska predavanja, praktični deo u vidu demonstracije rada na Portalu javnih nabavki, primere iz svakodnevne prakse učestvovanja u postupcima javnih nabavki i studije slučajeva kod zaštite prava ponuđača. Učesnici obuka će imati priliku da kroz interaktivan rad razmene iskustva, predstave dileme i dobiju odgovore na konkretna pitanja i nedoumice.

Agenda obuke je u prilogu.

Na obuci može prisustvovati maksimalno 25 učesnika zbog poštovanja epidemioloških mera. Svi zainteresovani treba da se prijave za učešće putem sledećeg formulara: https://forms.office.com/r/QJxeD0iihC 
Rokovi za prijavu su 23. maja ili do popune broja učesnika.

Kontakt za sve dodatne informacije: u.djakovic@naled.rs ili 069/8011544
 

Privreda & usluge Seminar Edukacija Opština Čajetina, Zlatibor