Avanturistička trka Tara 2015.

29 Maj 2015  /  Izvor: Sportski klub Alti
Datum:

1

Planinska trka - Tara - 30. maj 2015.

Spremajte se za Taru i trčanje preko najlepših vidikovaca u Srbiji! Pored trkača, 30. maja očekujemo rekreativce i avanturiste.

Planinska trka će kao i sve prethodne biti podeljena u kategorije i žensku i mušku konkurenciju. Staza za sportsku kategoriju, obe konkurencije, će biti do 40 kilometara, bez prepreka. Avanturistička kategorija će imati do 20 kilometara staze, ali i prepreke za savladavanje. Rekreativna kategorija je na stazi avanturističke samo bez prepreka. Sve staze biće detaljno obeležene i sa dežurnim kontrolorima i okrepom na određenom rastojanju.

Dok jedni trče, drugi će šetati, a treći uživati u avanturama. Zato dođite da se družimo i provedemo lep i zabavan vikend na Tari.

Skup učesnika je u petak 29. maja u 20:00h, trka startuje u subotu 30. maja u 7h i traje do kasnih popodnevnih časova.

Posle trke u večernjim časovima je gratis večera i potom žurka.

Prva nagrada u sportskoj muškoj i ženskoj kategoriji je uz medalju, po 15.000,oo dinara. Za drugo i treće mesto ćemo naknadno objaviti. Prva tri mesta u avanturističkoj kategoriji dobijaju medalje i diplome.

Smeštaj: ko planira u šatoru mora imati svoju kamp opremu. Kamp je besplatan. Smeštaj u planinarskom domu (Planinarskog saveza Beograda)  je po veoma povoljnim cenama i rezervisaćete mesta prilikom prijave za trku na mail koji je ispod naveden. Ko želi privatan smeštaj ili hotelski, može isti rezervisati sa ovog linka. Smeštaj treba da se rezerviše na Mitrovcu (osim ako niste svojim autom), jer eć tu biti sva dešavanja, start, cilj, dodela nagrada…

Prevoz: Organizovanim autobusom ili sopstvenim automobilom.

Kotizacija za trku (za sve kategorije) je 1000,oo dinara.

Organizovani bus je gratis. U tom slučaju prvih 40 učesnika koji uplate kotizaciju stiču pravo na gratis mesto u busu.

Uplata kotizacije vrši se na račun   160 – 311763 – 61 Primalac: Sportski klub Alti – Beograd Svrha uplate: članarina za majsku trku

Prijave na mail: alti.trka@gmail.com

Sport & rekreacija Takmičenje