Adrenalin park - novi letnji sadržaj na Torniku

27 Jun 2016  /  Izvor: Skijališta Srbije

1

Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić i vršilac dužnosti direktora Skijališta Srbije Dejan Ljevnaić će u sredu, 29. juna, u 10 časova, svečano pustiti u rad Adrenalin park, novi sadržaj na Torniku na Zlatiboru.

Avantura park se prostire na površini od oko 1000m2 i podeljen je u tri celine za različite grupe korisnika. Jedan deo parka sastoji se od minimum 16 prepreka, a za decu i odrasle predviđeni su sadržaji kao što su: gelenderi (zip line), viseći mostovi, viseće mreže, Tarzan lijane, paukove mreže od užadi, cik-cak mostovi, prečka-most, kretanje surf daskom ili sankama i sl.

U okviru dela za najmlađe korisnike i početnike predviđeni su zanimljivi sadržaji na stubovima, sa opremom maksimalne bezbednosti. Kompozicija će biti atraktivnih boja i oblika sa mnoštvom zanimljivih detalja što bi igru učinilo interesantnom. Avatura park ima i „agiliti poligon“, koji sadrži oko 10 staza/prepreka na tlu. Prepreke su: mini drveni lavirint sa preprekama, mreže, penjalice, valjci/panjići, balans greda, zid za penjanje, viseći mostić  i sl.

Na dan otvaranja letnje sezone na Torniku, svi sadržaji za posetioce će biti besplatni.

Sport & rekreacija Promocija Provod i zabava Opština Čajetina, Zlatibor
Povezano: Ski centar Tornik