62. Naučno-stručni skup psihologa Srbije

26 Maj 2014  /  Izvor: Opština Čajetina, Naučno-stručni skup Sabor psihologa Srbije
Datum: -

1

Sabor psihologa Srbije je najznačajniji i najposećeniji naučno-stručni skup psihologa u našoj zemlji. Održava se jednom godišnje i pobuđuje veliko interesovanje i medijsku pažnju. Ove godine biće održan 62. Sabor, od 28. do 31. maja, na Zlatiboru. Pozitivna iskustva koja smo imali, profesionalnost, saradljivost i predusretljivost domaćina, opredelili su nas da skup, po treći put u poslednjih deset godina, organizujemo na Zlatiboru.

Tema ovogodišnjeg skupa je: "Profesionalni razvoj psihologa”.  

Rad na skupu biće organizovan kroz plenarna predavanja, simpozijume, okrugle stolove, radionice i poster sekcije. Ove godine očekuje se učešće od oko 350 učesnika iz zemlje i inostranstva. Među njima, više uglednih profesora, predstavnika naučnih instituta, kao i stručnjaka raznovrsnih profila.

Pripreme skupa kao i samo održavanje skupa će, kroz mnogobrojne kontakte sa štampom i drugim medijima, biti  značajno zastupljene u javnosti. Želimo da nastavimo dosadašnju tradiciju uspešne saradnje sa opštinama-domaćinima stručnog skupa. Pozivamo Vas na svečano otvaranje skupa, koje se održava 28. maja u 17 časova u Studentskom odmaralištu „Ratko Mitrović”, kongresni centar vila „Romanija”.

Predsednik Organizacionog odbora
Duško Babić

Privreda & usluge Seminar Opština Čajetina, Zlatibor