48. Savetovanje agronoma Srbije

22 Januar 2014
Datum: -

1

Institut za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada u saradnji sa Departmanom za ratarstvo i povrtarstvo i Departmanom za poljoprivrednu tehniku Poljoprivrednog fakulteta iz Novog Sada organizuje 48. Savetovanje agronoma Srbije i XL Simpozijum "Poljoprivredna tehnika".

Skup će se održati na Zlatiboru od 26. januara do 1. februara 2014. godine.

48. Savetovanje agronoma Srbije održaće se u Kongresnom centru “Srbija” na Zlatiboru, a XL Simpozijum “Poljoprivredna tehnika” u Kongresnoj sali hotela “Palisad”.

Kao i ranijih godina, na 48. Savetovanju agronoma Srbije biće prezentovana najnovija naučna dostignuća Instituta za ratarstvo i povrtarstvo u oplemenjivanju ratarsko-povrtarskih biljaka. Pored eminentnih stručnjaka, predstavnika ministarstava, uspešnih privrednika, priliku da iznesu svoja iskustva iz proizvodnje imaće i poljoprivredni proizvođači koji su sa NS sortama i hibridima ostvarili vrhunske prinose. Učešće Poljoprivrednog fakulteta i održavanje jubilarnog XL Simpozijuma „Poljoprivredna tehnika“ doprineće kvalitetu skupa na Zlatiboru. Dva potpuno nezavisna programa Savetovanja i Simpozijuma pružiće mogućnost učesnicima da odaberu predavanja koja ih najviše interesuju jer će se registracija učesnika obavljati na jednom mestu, a identifikaciona kartica će važiti za oba skupa.

Više informacija potražite na portalu nsseme.com

Privreda & usluge Simpozijum Opština Čajetina, Zlatibor