11. "Policijada" Zlatibor 2018.

13 Jun 2018  /  Izvor: Opština Čajetina
Datum: -

1

Sindikat srpske policije organizuje 11. po redu sportsku manifestaciju pod nazivom „Policijada 2018.“ koja se održava 15. i 16. juna  na Zlatiboru.

Svečano otvaranje manifestacije planirano je za petak 15. jun u 15.00 časova na platou ispred dečijeg odmarališta „Golija“ na Zlatiboru.

Reč je o najmasovnijem sportskom okupljanje u okviru MUP-a Republike Srbije. Ove godine očekuje se oko 800 učesnika koji će se takmičiti u 12 disciplina, a sastavni deo događaja je i turistički obilazak naše planinske lepotice koji će biti organizovan u saradnji sa Turističkom organizacijom Zlatibor.

Policijada u organizaciji Sindikata srpske policije, svake godine okupi i niz uglednih zvanica iz vrha MUP-a, i države, što svakako privlači veliku medijsku pažnju. Ove godine, pored gostiju iz Slovenije, koji su već tradicionalni gosti, prisutni će biti i  predstavnici Sindikata bugarske policije i makedonske policije, kao i predstavnici sindikata drugih delatnosti iz Republike Srbije.

Sportske discipline na Policijadi su: mali fudbal, basket, rukomet, odbojka, pecanje, streljaštvo, tenis, stoni tenis, šah, pikado, povlačenje konopca i trčanje.

Podršku u organizaciji manifestacije dala je opština Čajetina, Turistička organizacija Zlatibor, dečije odmaralište „Golija“ i Zaječarska pivara.

Sport & rekreacija Promocija Opština Čajetina, Zlatibor