1 na 1 sa stručnjacima digitalnog marketinga - WEBIZ Zlatibor

6 Jun 2016  /  Izvor: KURIR web izdanje

1

Ostalo je još malo vremena do održavanja Webiz edukacije o poslovnoj primeni interneta na Zlatiboru, koja se realizuje od 17. do 19. juna u hotelu Palisad! Organizatori kažu da pripreme privode kraju i da se raduju još jednom uspešnom Webiz događaju.

Webiz program poslovne edukacije namenjen je predstavnicima malih i srednjih preduzeća, preduzetnicima, predstavnicima velikih kompanija i onima koji žele da upotpune svoje znanje o poslovanju na internetu. Ukoliko želite da svoj biznis plasirate na Internet, Webiz je prava prilika da naučite kako da to uradite na pravi način, unapredite svoje poslovanje i privučete još korisnika svojih proizvoda ili usluga.

- Webiz poslovnu edukaciju po prvi put organizujemo na Zlatiboru, dok je do sada realizovana ukupno pet puta, u Zrenjaninu i u Subotici. Želeli smo da organizujemo događaj za ljude iz svih delova Srbije pa smo zato odabrali baš Zlatibor kao novu, svima pristupačnu lokaciju. Ranijih godina bilo je mnogo interesovanja među ljudima iz centralne, južne i zapadne Srbije, ali su im Subotica i Zrenjanin bili daleko. Pomislili smo, ako ne možete vi na Webiz, Webiz će doći kod vas! Predavači su, kao i do sada, pažljivo izabrani i svi su dokazani profesionalci u svojim poslovima. Samo neki od preko 20 predavača su Miloje Sekulić, Ivan Bildi, Dušan Stojaković, Milica Stojiljković... – kaže Vladimir Kovač, menadžer Webiz projekta.

Što se programa tiče Kovač kaže da se po prvi put predavanja odvijaju paralelno, u dve sale i da slušaoce Webiza čeka čak 18 sati intenzivnih predavanja, mnogo korisnih saveta i primenljivih znanja.
- U jednoj sali biće predavanja o digitalnoj ekonomiji, trendovima u online nastupu, content i native advertajzingu, novim tehnologijama, društvenim mrežama i oglašavanju na Googlu, dok će se u drugoj sali realizovati predavanja koja su namenjena onima koji se bave turizmom. Biće reči o važnosti digitalnog marketinga i savremenih tehnologija u turizmu. Teme o turizmu su novina koju Webiz uvodi, ali nema lepšeg mesta za razgovore na ovu temu od najatraktivnije turističke destinacije u Srbiji – Zlatibora!

Druženju i upoznavanju sa predavačima, međusobnom sklapanju partnerstava i dogovora među slušaocima Webiza ovoga puta posvećena je velika pažnja.
- Posetioci Webiza imaće puno prilika za druženje i upoznavanje. Potrudićemo se da ih ugostimo na najbolji način, a u tome će nam pomoći naš partner i domaćin, hotel Palisad koji je renoviran i luksuzno opremljen. Za sve učesnike edukacije, između ostalog, premili smo i networking ručak u prirodi, jer je šteta doći na Zlatibor a ne iskoristiti priliku za uživanje u prirodi i njenim lepotama.

Za više informacija o Webiz poslovnoj edukaciji, programu, predavačima kao i cenama smeštaja i kotizacija, posetite webiz.rs.

Privreda & usluge Predavanje Provod i zabava Opština Čajetina