Turbo Servis je lider na tržistu u prodaji i servisu turbokompresora, viskoventilatora i pumpi za vodu kako u Srbiji, tako i u zemljama u okruženju. Pored ovih proizvoda u ponudi ima interkulere, hladnjake, termostate, klima kompresore i ostale delove za klimatizaciju i hlađenje motora putničkog i teretnog programa.

Svoju poziciju na tržištu održava stalnim usavršavanjem kadrova, primenom savremene tehnologije, širenjem distributivne mreže u okvirima implementiranog sistema menadžmenta kvaliteta ISO 9001-2000 i uz pomoć znanja iz oblasti menadžmenta, strategija i taktika marketing principa.

Više od 30 godina iskustva i preko 45 zaposlenih govori o veličini i stručnosti naše kompanije, a kvalitet je dokazan brojnim zastupništvima vodećih svetskih proizvođača turbokompresora i viskoventilatora Garrett, BorgWarner - KKK, Schwitzer, Holset, BehrHella kao i velikim brojem korisnika naših usluga i proizvoda.

Usvajajući politiku kvaliteta Turbo Servis je potvrdio nameru da učvrsti tržišnu poziciju u proizvodnji i prodaji proizvoda visokog kvaliteta i da se stalno usavršava. Stalno poboljšanje se sprovodi kroz obuke zaposlenih, poboljšanjem njihove bezbednosti na radu, kontinuiranim poboljšanjem kvaliteta proizvoda, zadovoljenjem zahteva kupaca i zaštite životne sredine.

Brojna priznanja i nagrade potvrđuju uspešno poslovanje Turbo Servisa, kao što su priznanje Privredne komore Srbije za postignute rezultate u razvoju i unapređenju privrede, priznanje Regionalne privredne komore za ostvarene rezultate u višegodišnjem poslovanju i doprinosu razvoju privrede Zlatiborskog kraja, kao i mnogobrojna priznanja naših dobavljača za poštovanje njihovih standarda u svim segmentima poslovanja.

PROIZVODI:

  • TURBOKOMPRESORI
  • VISKOVENTILATORI
  • PUMPE ZA VODU
  • INTERKULERI
  • HLADNJACI
  • TERMOSTATI
  • KLIMA KOMPRESORI

SERVIS

Servis Turbo Servisa ima zadatak da kvalitetno, brzo i pouzdano, izvrši servisiranje uređaja iz programa turbokompresora, viskoventilatora i pumpi za vodu. Kvalitet i nivo remonta smo podigli na najviši nivo, zahvaljujući najsavremenijoj opremi i visokom niou stručnosti zaposlenih. Servisne delatnosti se obavljaju u matičnom servisu u Užicu. Jedna od mogućnosti servisa je doneti agregat lično, gde je zahvaljujući profilu našeg magacina koji poseduje veliku količinu rezervnih delova i novih agregata, vreme remonta svedeno na 3-4 sata, uz najviši nivo kvaliteta.

Preko naših predstavništava obezbeđen je brz transport agregata do centralnog servisa gde se agregat kupcu moze isporučiti već sledećeg dana. Ukoliko se nalazite daleko od našeg centralnog servisa ili nekog od naših predstavništava agregat mozete poslati brzom poštom ili autobusom. Jos jedna od opcija remonta nekog od delova iz našeg servisnog programa je da na remont dođete sa vozilom gde će naši majstori izvršiti demontažu, servis i ponovnu montažu na vozilu.

Garancija na nove i remontovane agregate je 12 meseci!

Užice - centrala
Miloša Obrenovića bb
31000 Užice

Beograd - predstavništvo
Partizanske vode 10
11000 Beograd
Srbija

Kontaktirajte nas