Talija ketering Zlatibor

Rujanska
Zlatibor  Mapa, Put do objekta
  +38131841573, +381658415730

Talija ketering Zlatibor

Talija ketering
je jedinstven ugostiteljski objekat na Zlatiboru koji stalno razvija i usavršava svoju ponudu i postaje pravi izbor za goste i domaćine na ovoj planinskoj lepotici.

Talija ketering se prepoznaje po vrlo ukusnoj hrani, povoljnim cenama i kvalitetnoj usluzi. U prodajnom objektu koji se nalazi na jako pristupačnoj lokaciji, nedaleko od pijace i autobuske stanice, a preko puta prostora za skijanje, sankanje i šetnju na Obudovici, možete u svakom trenutku kupiti raznovrsnu i svežu hranu za sve ukuse. Hrana se priprema u najsavremenijoj kuhinji, koja se nalazi odmah iza prodajnog dela, a pripremaju je vrhunski majstori ovog zanata.

Sve što odaberete (čorbe, gotova jela, salate, poslastice, pite, domaće lepinje) ljubazno osoblje će vam spakovati, tako da ćete potpuno uživati kada budete jeli. Talija ketering po vašoj i želji vaših gostiju priprema i dostavlja hranu za porodična okupljanja, turističke grupe koje borave na Zlatiboru, angažovane radnike, učenike, sportiste, učesnike seminara i konferencija.

Ukoliko ne želite da pripremate hranu svaki dan, Talija ketering je odličan izbor za one koji duže borave na Zlatiboru.

Restoran Talija | Meni
Talija ketering nudi veliki izbor gotovih jela (pasulj prebranac, čorbast pasulj, krompir paprikaš, pekarski krompir, ćufte u sosu sa dodacima, pilav, musaka, gulaš, upus itd), specijalitete sa roštilja (domaća kobasica, piletina, bečka šnicla, karađorđeva šnicla i dr.), teleća i pileća čorba, zlatiborska pastrmka, oslić, file soma, pekarski program tradicionalnih specijaliteta (uštipci, komplet lepinje, proja, proja sa sirom i zeljem, krofne, slatke kifle, lisnata peciva), sve vrste sezonskih salata, grilovano povrće, kolače (ruske kape, baklave, ledene kocke, princes krofne) i kao prepoznatljiv specijalitet pite po receptu seoskih domaćica sa sirom, zeljem, šampinjonima, mesom, krompirom, višnjom i jabukama.

Restoran Talija | Specijaliteti
Specijalitet keteringa su pite sa sirom, zeljem, šampinjonima, mesom, krompirom, višnjom i jabukama, koje se pripremaju po tradicionalnom receptu seoskih domaćica od organski zdrave hrane, proizvedene u seoskim domaćinstvima. Kore od domaćeg brašna se ručno razvlače, a domaći sir i kajmak i ostali neophodni dodaci čine da se ove pite stalno traže i da se u njihovom ukusu istinski uživa.
 

Radno vreme: 7:00-20:00
Kontaktirajte nas