Osnivanjem SPA & Wellness Čigota, Specijalna bolnica na Zlatiboru dobila je novu, savremenu dimenziju, čime se, uz tradicionalno profesionalan odnos prema pacijentima i klijentima, okrenula ka svima kojima je potreban aktivan odmor, rekreacija i relaksacija.

Zahvaljujući prepoznatljivim i visokostručnim kadrovima iz oblasti medicine, ovaj zaseban deo pruža gostima poseban benefit koji drugi spa&wellness sektori ne mogu: mogućnost stalne lekarske kontrole i po potrebi raznovrsne medicinske procedure. Zato je i bilo neophodno da se primene svetski standardi u kreiranju individualnog progama masaža i pakovanja tela/lica, u kombinaciji sa aromaterapijom, mineralnim solima, termalnim blatom, krioterapijom, preparatima na bazi plemenitih metala (srebra i zlata), kakaoa, argan ulja, kokosovog i lanenog ulja, kao i drugih specifičnih preparata sa izraženim detoksikantnim i regenerativnim dejstvom, kojima se postižu brzi i efektni detoks, regenerativni i antistres rezultati.

Kroz vodeni blok SPA & Wellness Čigota stručno osoblje će Vas provesi i objasniti načine korišćenja poluolimpijskog bazena, finske saune, parnog kupatila, ruske kupke, kao i slane sobe.

*Sve procedure u SPA&wellness Čigota obavljaju profesionalni maseri, terapeuti i kozmetičari.

Radno vreme: Ponedeljak - subota: 9.00 - 20.00, nedelja: 9.00 - 14.00 Smeštaj: Specijalna bolnica Čigota Zlatibor Preuzmi: SPA & Wellness Čigota katalog usluga