Prima Consulting - savetovanje i projektovanje profesionalnih kuhinja

Andrije Jevremovića 450, Zlatibor
ZlatiborMapaSimbol pokazivaca lokacije na mapi, Put do objekta Simbol putanje do odredista na mapi
  +381621299477, +393407081832   [email protected]  Web: Prima Consulting
Prima Consulting logo Zlatibor Hit hotel Casino Perla SLO Prima Consulting Dolce Vita Hotel Sabotin SLO Prima Consulting Alibi Zlatibor opremanje kuhinja Pizzerija Tržnica Pula kuhinja Letni vrt Bovec SLO kuhinja Milano sajam Pomoć u poslovanju Kuhinja, Ugostiteljstvo, Opremanje, Projektovanje, Konsalting

Prima Consulting - savetovanje i projektovanje profesionalnih kuhinja

Andrije Jevremovića 450, Zlatibor
Zlatibor  Mapa, Put do objekta
  +381621299477, +393407081832   [email protected]  Web: Prima Consulting

Prima Consulting doo nudi usluge savetovanja i projektovanja profesionalnih kuhinja. 

Projektovanju profesionalnih kuhinja pristupamo individualno, uvažavajući želje i mogućnosti klijenata a u skladu sa najvišim međunarodnim standardima kvaliteta, efikasnosti, higijene i bezbednosti.

Kontinuirano stručno usavršavanje, prilagođavanje novim svetskim trendovima kao i  dvadesetogodišnje iskustvo u 3D projektovanju sa prestižnim softverima kao što su WINDELTA i SPECIFI  čini nas spremnim da izađemo u susret najzahtevnijim projektima i ponudimo rešenje za sve vrste profesionalnih kuhinja počev od sistema „front cooking“, sala za proslave, malih lokala sa problemom prostora, pa sve do hotela sa 5 zvezdica.

U našem radu koristimo CAD i BIM programe i nudimo vam kompletnu konsultaciju i podršku tokom izgradnje vaše kuhinje: od idejne želje do realizacije, nadzora gradilišta, puštanja u rad, obuke osoblja i podršku.

Naš glavni savetnik i projektant je Roberto Assi, koji je svoje tridesetpetogodišnje iskustvo stekao radeći kao menadžer prodaje i marketinga za prestižne svetske brendove kao što su Ali Group, Unox, Winterhalter, Elettrobar, Foinox. Kao aktuelni potpredsednik udruženja FCSI za Evropu Afriku i Bliski Istok (Foodservice Consultants Society International) nalazi se i na čelu brojnih tehničkih komisija za definisanje standarda u projektovanju, u nekoliko prestižnih međunarodnih udruženja kao što su building SMART, IFSE, HKI, EFCEM, što ga čini spremnim da ponudi savete u realizaciji BIM biblioteka i dokumentacije koje su neophodne ostalim savetnicima i projektantima u sektoru ugostiteljstva, hotelijerstva i restoranstva.

Ulaganje u znanje i prilagođavanje novim trendovima u industriji čini naš tim jakim i izdvaja nas kao partnera od poverenja.

Prima Consulting d.o.o.