Prima Consulting - savetovanje i projektovanje profesionalnih kuhinja

Andrije Jevremovića 450, Zlatibor
Zlatibor  Mapa, Put do objekta
  +381621299477, +393407081832   r.assi@primaconsulting.net  Web: Prima Consulting

Prima Consulting doo nudi usluge savetovanja i projektovanja profesionalnih kuhinja. 

Projektovanju profesionalnih kuhinja pristupamo individualno, uvažavajući želje i mogućnosti klijenata a u skladu sa najvišim međunarodnim standardima kvaliteta, efikasnosti, higijene i bezbednosti.

Kontinuirano stručno usavršavanje, prilagođavanje novim svetskim trendovima kao i  dvadesetogodišnje iskustvo u 3D projektovanju sa prestižnim softverima kao što su WINDELTA i SPECIFI  čini nas spremnim da izađemo u susret najzahtevnijim projektima i ponudimo rešenje za sve vrste profesionalnih kuhinja počev od sistema „front cooking“, sala za proslave, malih lokala sa problemom prostora, pa sve do hotela sa 5 zvezdica.

U našem radu koristimo CAD i BIM programe i nudimo vam kompletnu konsultaciju i podršku tokom izgradnje vaše kuhinje: od idejne želje do realizacije, nadzora gradilišta, puštanja u rad, obuke osoblja i podršku.

Naš glavni savetnik i projektant je Roberto Assi, koji je svoje tridesetpetogodišnje iskustvo stekao radeći kao menadžer prodaje i marketinga za prestižne svetske brendove kao što su Ali Group, Unox, Winterhalter, Elettrobar, Foinox. Kao aktuelni potpredsednik udruženja FCSI za Evropu Afriku i Bliski Istok (Foodservice Consultants Society International) nalazi se i na čelu brojnih tehničkih komisija za definisanje standarda u projektovanju, u nekoliko prestižnih međunarodnih udruženja kao što su building SMART, IFSE, HKI, EFCEM, što ga čini spremnim da ponudi savete u realizaciji BIM biblioteka i dokumentacije koje su neophodne ostalim savetnicima i projektantima u sektoru ugostiteljstva, hotelijerstva i restoranstva.

Ulaganje u znanje i prilagođavanje novim trendovima u industriji čini naš tim jakim i izdvaja nas kao partnera od poverenja.

Prima Consulting d.o.o.

Kontaktirajte nas