Konak pod jabukom Rudine

Rudine, zaseok Glišovići
Rudine, MapaSimbol pokazivaca lokacije na mapi, Put do objekta Simbol putanje do odredista na mapi
Simbol drvene seoske kuce
Seoska kuća
Simbol vise osoba
6
Simbol automobil parking
Parking
Simbol dvorista sa jelkama
Dvorište
Opis

Najbliže selo centru Zlatibora, udaljeno 5km je pitomo planinsko selo Rudine.  Valoviti brežuljci sa kojih se tu i tamo začuje zvono ovna predvodnika, šarolike košnice, pašnjaci mirisni na raznovrsne lekovite trave, šljivici puni šljiva, učiniće da se Rudinama ponovo vraćate.

U ovom selu nalazi se KONAK POD JABUKOM, sa leve strane puta koji vodi ka Muzeju "Staro selo" Sirogojno. Ova seoska kuća sa tremom, kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe i prostranim kupatilom biće Vaš prijatan kutak za odmor.

U obližnjim domaćinstvima možete kupiti domaće proizvode sir, kajmak, mleko ili opšte potrepštine u seoskoj prodavnici. Tokom letnjih i jesenjih meseci domaćinima se možete pridružiti u obavljanju seoskih poslova kao što su košenje trave, sađenje, branje jagoda, ribizli, jabuka, krušaka, šljiva, pečenje rakije... Pešačenje, biciklizam, skupljanje čajeva ili pečuraka mogu biti još neke od vaših omiljenih aktivnosti u ovom pitomom zlatiborskom selu.

U blizini sela nalazi se i malo jezerce u kome će uživati ribolovci i kupači. Na 4km od sela, ka centru, nalaze se uređene staze za smučarsko trčanje na Tić polju i Dino avantura park.

Domaćini: Dragan i Rosa Glišović

Dolazak od: 11:00h Odlazak do: 10:00h Plaćanje: Gotovinski
Opremljenost
Parking: Parking, Privatni Dvorište: Dvorište, Mobilijar, Sto i stolice Skijašnica Zajednička kuhinja Zajednička prostorija
Usluge
Promena posteljine: Promena posteljine, Promena na 5 dana, Po zahtevu, Green card Promena peškira: Promena peškira, Promena na 3 dana, Po zahtevu, Green card Ostale usluge: Ostale usluge, Prevoz gostiju sa autobuske stanice do objekta pri dolasku/odlasku
Besplatno: Parking, Kasni odlazak (uz dogovor), Sportski sadržaji, Šah
Oglas
03/07/2024

Odmor na selu - Konak pod jabukom nalazi se 5km od centra Zlatibora u zlatiborskom selu Rudine.

Ako želite da provedete odmor u miru i tišini, Konak pod jabukom je pravo mesto za vas.

Cena najma konaka od 25-40evra dnevno.

6 Max 6 osoba
2 spavaće sobe
51-60 51-60

od 25€
najam objekta