Gold Sistemi Zlatibor - klimatizacija i grejanje

Užice
Zlatibor
  +381604526054  Web: INSTAGRAM, FB
Gold sistemi Zlatibor Užice Ugradnja klime i kotlova Zlatibor Gold sistemi Zlatibor Ugradnja klime i kotlova Zlatibor Ugradnja klime i kotlova Zlatibor Ugradnja klime i kotlova Zlatibor Ugradnja klime i kotlova Zlatibor Ugradnja klime i kotlova Zlatibor Ugradnja klime i kotlova Zlatibor Ugradnja klime i kotlova Zlatibor Ugradnja klime i kotlova Zlatibor Ugradnja klime i kotlova Zlatibor Ugradnja klime i kotlova Zlatibor Grejanje i klimatizacija

Gold Sistemi Zlatibor - klimatizacija i grejanje

Užice
Zlatibor 
  +381604526054  Web: INSTAGRAM, FB

Postavljanje grejnih i klimatizacionih sistema

Firma GOLD SISTEMI ZLATIBOR posluje od 2021. godine sa sedištem u Užicu. Obavljamo usluge postavljanja i montaže svih grejnih i klimatizacionih sistema i puštanja u rad. Cene naših usluga su prilagođene domaćem tržištu, a kvalitet je zagarantovan.

Prepoznatljivi smo po postavljanju kako grejnih tako i klima uređaja, a zahvaljujući odgovornom radu stekli smo veliki broj klijenata na Zlatiboru i okolini.

Vršimo usluge montaže:

    • centralnog grejanja,
    • podnog grejanja,
    • klima uređaja
    • druge usluge

Kada je u pitanju montaža klime, pružamo usluge montaže svih vrsta od industrijskih, velikih do kućnih, malih klima uređaja.

Vizija našeg preduzeća je da klijentima omogućimo kompletne usluge montaže grejnih sistema, montaže klima uređaja kojima će oni biti zadovoljni.
Prateći trendove i konstantne edukacije stojimo rame uz rame sa našim kolegama iz sveta, poštujući sopstvenu autentičnost.

Naše preduzeće posluje na teritoriji užičkog i zlatiborskog okruga, a za sve informacije i konsultacije možete se obratiti na broj telefona 060/ 45-26-054 (Dejan).

Kontaktirajte nas